BIST9.693,46%1,77
USD32.5863%0.18
EURO34,7760%0.26
ALTIN2.515,13%1.23
Gündem

Twitter’dan itfaiyecilik yapan komedyen müsveddesi Şahan Gökbakar prime soyundu! Bu defa cevabını bakın nasıl aldı…

Sanatçı müsveddesi Şahan Gökbakar, geçen yıl ülkemizin dört bir tarafı yanarken hükümet üzerinden kendince algı yaparak gündeme gelmeye çalışmıştı… Bel altı şakaları ile kendisinin komik olduğunu düşünen Gökbakar, Marmaris’te meydana gelen yangında da Twitter üzerinden yangına kendince ‘su’ tutarak hükümeti eleştirmeye kalktıktan hemen sonra aldığı cevapla yerle bir oldu.

Abone OlGoogle News
22 Haziran 2022 10:50

"Komedyenlik" sıfatı ile bel altı yapımlara imza atan sözde sanatçı Şahan Gökbakar, geçtiğimiz yıl Twitter’dan üstlendiği ‘itfaiyecilik’ rolünü bugün de devam ettiriyor…

Ahlaksızlıkları normalleştirip, rezil şakalarıyla insanları güldürdüğünü düşünen Gökbakar, Twitter üzerinden yazdığı bir yazı ile kendince tekrar gündem olmaya çalıştı.

Kara müdahalesi gereken yangın için ‘Uçaklar nerede?’ diye paylaşım yapan Gökbakar, büyük tepki çekti. 

Marmaris’te meydana gelen yangınlarda hükümeti yetersiz bulduğunu sosyal medya üzerinden "Bakın henüz hava aydınlık iken bu halde yanan bir yangın... Havadan uçakla müdahale edilir mi? Edilir! Nerede bu uçaklar? Uçaklar nerede? Bu yangın yine o adar büyük bir alanı yok edecek ki! Yazık! Kış boyu bu anı söyledim. Nerede bu uçaklar?" şeklinde ifade etti…

 

 
 

PRİME SOYUNAN ŞAHAN’A CEVAP GECİKMEDİ: İNSANLARIN MORALİNİ BOZMAYIN

Şahan Gökbakar'ın prim kokan bu paylaşımına cevap doğa programları yapımcısı Güven İslamoğlu'ndan geldi…

Gökbakar'ın tweetini alıntılayan Güven İslamoğlu, ''Uçak helikopter yangını söndürmez... Dip örtü yanıyorsa kara müdahalesi önemli...Alanda mücadele eden insanların moralini bozmayın.... Ben söylemiştim ne demek ????? 20 uçak 55 helikopter var...2 görüntü ile yorum yapmayın. Yangını İHA lar termal kamera ile tesbit etmiş...'' açıklamasını yaptı.

 

BAKAN KİRİŞCİ'DEN AÇIKLAMA

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Muğla'nın Marmaris ilçesindeki ormanlık alanda saat 20.02'de başlayan yangına ilk müdahalenin 20.10'da yapıldığını bildirdi.

 

Kirişci, sosyal medya hesabından Marmaris'te başlayan orman yangınına ilişkin paylaşımda bulundu.

Söz konusu yangını "Yangın Yönetim Merkezinden" takip ettiklerini belirten Kirişci, "Yangın 20.02'de başladı. 20.10'da ilk müdahale yapıldı. An itibariyle 144 arazöz, 13 dozer, 576 kahraman personelimiz yangına müdahale ediyor. Devletimiz tüm kurumlarıyla teyakkuz halinde yangına müdahale ediyor." ifadesini kullandı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar