BIST9.524,59%-0,06
USD32.6927%0.50
EURO34,8430%0.45
ALTIN2.523,87%1.59
Gündem

Kızılırmak'ta aranıyordu: Acı haber bugün geldi

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde Kızılırmak'a girdikten sonra kaybolan gencin cansız bedeni ekiplerce bulundu.

Abone OlGoogle News
18 Haziran 2022 14:03

Edinilen bilgiye göre, Yemliha Mahallesi'nde geçtiğimiz gün meydana gelen olayda Kızılırmak'a giren Murat G.(31) bir süre sonra kayboldu. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye jandarma, AFAD, itfaiye ve Türkuaz Doğa Sporları Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi. Irmağa giren 9 dalgıç, yaklaşık 1 saat boyunca arama yaptı. Yapılan aramalarda şahsa ulaşılamazken, havanın kararmasıyla çalışmalara ara verildi.

AFAD öncülüğünde itfaiye, Türkuaz Arama Kurtarma, Adana'dan gelen jandarma su altı arama kurtarma ekipleri, polis su altı arama kurtarma ekipleri ve gönüllü derneklerin de bulunduğu 70 kişilik ekip yeni gün ile beraber arama çalışmalarına yeniden başladı. 18 dalgıç suda arama çalışmalarını sürdürürken, jandarmaya ait 2 arama kurtarma köpeği de ırmağın kenarında arama yaptı. Aramaların ikinci gününde de çalışmalar, havanın kararması nedeniyle ara verildi.

3. GÜNDE BULUNDU

Ekiplerce bugün erken saatlerde başlayan çalışmalarda Murat G.'nin cansız bedeni Kızılırmak'ta bulunarak çıkartıldı. Murat G.'nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar