BIST9.064,79%-0,17
USD32.3761%0.10
EURO34,9735%-0.13
ALTIN2.325,53%0.22
Gündem

Kadıköy’de alınmışlardı: 9 terör yanlısı serbest bırakıldı

Kadıköy’de geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen izinsiz etkinlikte bölücü terör örgütü PKK ve örgüt elebaşı lehine slogan attıkları gerekçesi ile yakalanan 9 şüpheli, savcılıkça serbest bırakıldı.

Abone OlGoogle News
17 Haziran 2022 16:26

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada, Bursa’nın Gemlik ilçesine gitmek üzere 12 Haziran Pazar günü Kadıköy’de toplanarak izinsiz gösteri düzenleyen bir grup arasından bazıları, bölücü terör örgütü PKK/KCK ve örgütün İmralı Adası’nda tutuklu bulunan elebaşı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atmıştı.

Bölücü faaliyetler nedeniyle haklarında soruşturma açılan bu kişilerin yakalanması için dün il genelinde 10 ayrı ilçede 11 adrese operasyon yapılmıştı. Yapılan operasyonda 9 örgüt yanlısı yakalanarak gözaltına alınmıştı. Çeşitli örgütsel dokümanların ve 3 kiloya yakın uyuşturucu madde ile 1 ruhsatsız tabancanın ele geçirildiği operasyonda yakalanan 9 şüphelinin İstanbul Terörle Mücadele Şubesindeki sorgusu bugün sona erdi. TEM Şubeden adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden 6’sı savcılıktan serbest bırakıldı. Üç zanlı ise adli kontrol şartı ile salıverildi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar