BIST9.555,55%0,26
USD32.4974%0.08
EURO34,8179%0.47
ALTIN2.488,50%1.06
Gündem

Murat Ongun'dan kan donduran itiraf

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'un Kurumsal İletişim danışmanı Murat Ongun'un yalan söledik itirafı Ekrem İmamoğlu'nu ve candaş trollerini tam anlamıyla rezil etti. Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı bir programda otobüse binen kişileri eleştirerek "Otobüse biniş görüntülerini izledim. Benim kanım dondu ya." ifadelerini kullanmıştı. Yancı medya tarafından ise bu durumn kullanılarak gerçek bir skandalmış gibi paylaşıldı. Ancak İBB Sözcüsü Murat Ongun tarafından bizzat yalanlandı

Abone OlGoogle News
29 Mayıs 2020 14:26

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'un Kurumsal İletişim danışmanı Murat Ongun'un yalan söledik itirafı Ekrem İmamoğlu'nu ve candaş trollerini tam anlamıyla rezil etti. Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı bir programda otobüse binen kişileri eleştirerek "Otobüse biniş görüntülerini izledim. Benim kanım dondu ya." ifadelerini kullanmıştı. Yancı medya tarafından ise bu durumn kullanılarak gerçek bir skandalmış gibi paylaşıldı. Ancak İBB Sözcüsü Murat Ongun tarafından bizzat yalanlandı.

Murat Ongun katıldığı bir programda Fazilet Durağı'ndan 47 kişi bindiğine yönelik açıklamassına dair dikkat çekici bir itirafta bulundu. Yalan söyledik emekten utanan mUrat Ongun, iddialarının hata olduğunu ifade etti. Murat Ongun. "Fazilet Parkı Durağı'ndan kırk kırk küsür kişi bindi mi? Yok öyle bir şey. Bu bir hata mı? Evet bir duraktan bu kadar yolcu bindi dememiz bana göre yanlış oldu. Savcılık takipsizlik kararı verdikten sonra bu arkadaşlar tekrar bu konuyu tekrardan gündeme getirdi. 'Murat Ongun yalancı oldu, iftiracı oldu' falan filan. Ben savcı beyin takipsizlik kararınıda dikkatlice okudum." şeklinde konuştu.

Murat Ongun ve CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'da 29 Mart sabahı Fazilet Durağı'ndan 47 Ak Partili'nin aynı anda koronavirüs günlerinde kendilerini zor duruma düşürmek için topluca İETT otobüslerine bindiklerini iddia etmişti. İmamoğlu bu görüntülere ise şu şekilde yorum yaptı: "Maç yok. Maç yok ki deplasmana giderlerde, sabah erkenden toplanmışlardır. Ki maça gider gibiler zaten. Otobüse biniş görüntülerini izledim ben. Kanım dondu ya. Bilinçli, nerede duracaklar falan böyle bir kafayla. Sabah namazına gidilmiyor çünkü cemaatle namaz kılmak yasaklandı. Desek ki toplandılar namaza gidiyorlar. O da değil. Ya başka bir şey de değil. İş güç de yok, çalışma ortamıda yok, toplanmışlar." 

Tüm bu yaşananların üstüne ise sözde tarafsız medya güruhları harekete geçerek bunu haber yapmaya çalıştı. Bununlada yetinmeyen sözde medya grupları ve kişiler bu insanlara Ak Partili adı altında hakaretler ettiler.  Fakat Murat Ongun bunu yalanladı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar