BIST9.073,03%-0,08
USD32.378%0.10
EURO34,9837%-0.10
ALTIN2.326,02%0.24
Gündem

‘Türkiye olası bir saldırıya hazırlık olmalı’

Yeniden Diriliş Partisi Genel Başkanı İsa İlyasoğlu gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İlyasoğlu tırmanışa geçen ‘Türkiye-Yunanistan gerginliğine dikkat çekerek Yunanistan ABD ile işbirliği yapabilir, Türkiye bu duruma hazırlıklı olmalı’ dedi.

Abone OlGoogle News
16 Haziran 2022 11:51

Yeniden Diriliş Partisi genel başkanı İsa İlyasoğlu gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye Yunanistan gerilimi

Erdoğan Miçotakis’le görüşmesi gerekir Abd nin kirli istihbarati bilgilerine kanmamaları gerekir. Olası bir durumda Yunanistan tek başına hareket etmeyecektire.Ortaya haçlı zihniyeti girecektir,Fransası Amerikası İngilteresi ortak hareket edecektir,oyüzden Erdoğan Fransa’yla  Abd  ile İngiltere ile durumu görüşmelidir.

Amaçları Silah Satmak

Diğer devletler Yunanistanı kışkırtıyor amaçları silah satmak bu yüzden   Türkiye Cumhuriyeti devleti evvela dış işleri bakanlı bünyesinde sonrada başbakan cumhurbaşkanı seviyesinde görüşme yapması gerekir.Bir birimiz için tehdit olmadığımızı anlatmamız lazım…

Yunanistan Türkiyede doğuda Kürtler ayaklabilir batıdan da biz saldırırız toprak alabiliriz hesapları yapabilir.

Miçotakis ABD İşbirliği yapabilir

Bunların dışında Yunanistan başbakanı ABD ile kendi halkını düşünmeden işbirliği yapıp ABD ‘nin çıkarlarına hizmet edebilir.

Türkiye Hazırlık Olmalı

Türkiye Yunanistan ABD ve Fransadan gelecek saldırıya hazırlıklı olması gerekir.Silahımızla askerimizle teyakkuzda olmalıyız.

Tabi birinci önceliğimiz barışı sağlayıp ekonomik olarak gendimizi iyi duruma getirmeliyiz.Ekonomik ve gıda krizi dünyada var olası savaşta sıkıntı yaratabilir yaptırımlara uğrayabiliriz.

Amaçları Türkiye yi kriz çıkartıp NATO’dan çıkarmak

Büyük orta doğu projesinin amaçlarından biride budur.

Adalardaki Silahlanma

ABD’nin Yunanistan’ı ve Adaları 100 bin tır dolusu silahlandırdığını biliyoruz.Türkiyede de 38 ABD üssü var Türkiye her an silah olarak hazırlıklı olmalıdır.

Tank palet fabrikasında milli tankların şanzuman motor üretim işine talip oldum hatta bu bana Süleyman Soylu tarafından bildirildi. O zaman tank palet fabrikası satılmamıştı milli bir tank üretimi için biz devreye girdik akamete uğratıldı olmadı bu konuda Erdoğan’ın samimi olmadığını yada yanıtıldığını düşünüyorum.

Uluslararası Hakem Kullanılır mı?

Uluslar arası hakeme güvenemeyiz güçlü devletlerin çoğu Hıristiyan topluluğudur bizim çıkarlarımıza hizmet etmezler.

 Türkiye’yi Savaşa Çekmek İstiyorlar

Resmen şu an Türkiye'yi savaşa çekmek istiyorlar. Asalayla denediler olmadı. Türk kürt  çatışması yarattılar olmadı. Alevi Sünni   çatışması yaptılar olmadı başaramadılar.

Şimdi Türkiye'yi savaşa çekmek istiyorlar Türkiye'yi ne yaparız da savaşa çekeriz ekonomisinin nasıl bitiririz bunların hesaplarını yapmaktadırlar.

Lozan İhlali Var

Adaların silahsızlandırılması ihmaler var. Uluslararası Adalet divanına götürülüp bu konu hakkında Yunanistan sınırlarımızı ihlal etmiştir, Lozan'ı ihlal etmiştir, tekrar gözden geçirilmesi gerektiği bildirilmelidir.

12 Adalar Hakkında Hak İddia Edebilirsiniz

Yunanistan'da la sınır anlaşmamızı iptal edeceğiz diyebilirsiniz. Ve şu şu adalarda bizim diyebilirsiniz 12 Adalar hakkında hak talep edebilirsiniz.

Orada eskiden  Türkler yaşıyordu ,Yunanlılar Türkleri yok etti veya Göçe zorlandı.

Pkk Devleti Kurdurulmadan İş Bitirilmeli

Suriye Irak'ta PKK YPG'nin yapılanması var orada işi bitirmeden diğer cephelere gitmememiz gerekir.

Türkiye için büyük bir tehdittir PKK devletinin kurulması şu an Yunanistan'da sürtüşeceğimize orada o işi bitirmemiz lazım.

Para Nasıl Kazanılır Katma Değer Nasıl Yaratılır İyi Bilirim

Biz bu ülkeyi yönetmeye talibiz milletvekili veya bakan olmaya talip değiliz .Türkiye'yi de çok iyi yöneteceğimizden eminiz.

Bizim dışımızdaki politikacılar sanayinin ekonominni akışına para nasıl gelir sermaye nasıl oluşturulur bunu Avrupa'da en iyi şekilde bilen kişilerden biri benim.

Hammadde Pahalılığı Var

Türkiye Ukrayna ve Rusya Savaşı'ndan kaynaklanan dünyada bir ham maddede pahalılık var.  Gıda kıtlığı var Türkiye şu anda üretim seferberliği yaparak Kayseri'deki çinko fabrikasını faaliyete geçirerek, Seydişehir'de alüminyum fabrikasına üretim kapasitesini arttırarak ,Sivas Divriği 'deki demir üretimini artırması lazım.

Türkiye şu an madenlerin çok iyi işleyebilecek fabrikalar kurup sadece ham madde değil dünyaya ihracat edebilecek seviyeye getirilmesi gerekir.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar