BIST9.765,01%0,44
USD32.5752%0.02
EURO34,9979%0.41
ALTIN2.435,80%0.52
Gündem

Bu kapasitede muhalefete oy verenlerin kafasına yazık... Meral Akşener muhalefet olayım derken rezil oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bundan sonra uçaklarımızın gövdesine Turkish Airlines değil Türkiye Havayolları yazacağız." diyerek duyurduğu değişikliğe Meral Akşener kendince tepki gösterdi…

Abone OlGoogle News
14 Haziran 2022 16:58

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türk Hava Yolları'nın uçak gövdelerinde yer alan "Turkish Airlines" yazısı yerine "Türkiye Havayolları" yazılacak olmasına kendince tepki gösterdi.

Akşener 'Türk Hava Yolları' yerine 'Türkiye Hava Yolları' yazılacak olmasına şov yaparak sosyal medya hesabından "Sen böyle saçmalamaya devam et, biz geldiğimizde onu da düzeltip Türk Hava Yolları yazarız. Ne de olsa #AzKaldı..." şeklinde iktidara geleceği hakkında hayaller kurdu.

BAŞKAN ERDOĞAN NE SÖYLEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yaptığı açıklamasında "Uluslararası alanda Turkey olarak kullanılan ismini Türkiye'ye çevirerek bu doğrultuda sembolik öneme haiz adımı attık. Artık Turkey yok Türkiye var. Bundan sonra uçaklarımızın gövdesine de Turkish Airlines değil, Türkiye Havayolları yazacağız. Maziden atiye kurduğumuz köprü sayesinde medeniyetimizin tarihimizden aldığımız güçle yüzümüzü geleceğe dönüyoruz." şeklinde ifade etmişti.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar