BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Gündem

15 Temmuz Şehitler Mahallesi’nde Yol Çalışmaları Başladı

Besni’nin gelişen ve nüfus oranının gün geçtikçe arttığı mahallelerinden biri olan 15 Temmuz Şehitler Mahallesi’nde yol çalışmaları başladı.

Abone OlGoogle News
11 Haziran 2022 15:12

Besni’nin nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu ve kentleşmenin hızlı bir şekilde arttığı 15 Temmuz Şehitler Mahallesi’nin alt yapı çalışmalarının ardından ana yolun asfaltlama çalışmaları başladı.

Başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, konu hakkında yaptığı açıklamada, “Cenab-ı Allah’ın Lütfu ve Keremi ile 15 Temmuz Şehitler Mahallemizin asfaltlama işi ile ilgili ilk adımımızı atmış bulunmaktayız. Bugün ihaleyi alan firmamız yağmur drenajı borularını döşemekte, İnşallah hedefimiz Kurban Bayramı’ndan önce mahallemizin sıcak asfalt işini tamamlamaktır. Ayrıca ara cadde ve sokaklarında kilit taşı döşeme çalışmaları başladı. Allah’ın izni ile sadece 15 Temmuz Şehitler Mahallemiz değil Besni’nin geneli itibari ile bu yaz ayında tüm yollarımızın ve kaldırımlarımızın yapımını tamamlayacağız.

15 Temmuz Şehitler Mahallemizde bulunan üniversitemize kadar olan yolun kaldırım, yağmur drenajı ve asfalt işini İnşallah bayrama kadar bitireceğiz. 15 Temmuz Mahallemize ve ilçemize hayırlı olsun.” dedi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar