BIST9.085,67%0,06
USD32.3755%0.10
EURO34,9986%-0.05
ALTIN2.325,81%0.23
Gündem

Soylu’dan şamarı yiyince kuduran Ümit Özdağ şirazeyi iyice kaydırdı! Ali Erbaş’a alçak iftiralar atıp, İslam’ı hedef aldı

Sosyal medya üzerinde ‘Yerli Nazi’ olarak hitap edilen Zafer Partisi Başkanı Ümit Özdağ, yeni provokasyonunu canlı yayında apaçık şekilde açıkladı… Süleyman Soylu’dan tokadı yiyen Özdağ, bu kez Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ı kirli ağzına alarak akıl almaz iftiralar attı.

Abone OlGoogle News
10 Haziran 2022 16:59

İçişleri Bakanlığı önüne fütursuzca gidip provokasyon yapmaya çalıştığı esnada Süleyman Soylu’dan tokadı yiyen Ümit Özdağ uslanmıyor…

‘Sümen Altı’ adlı programa katılan Ümit Özdağ bu kez Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ı kirli ağzıyla hedef aldı.

Canlı yayın sırasında “İktidara geldiğimde…” şeklinde hayaller kuran Özdağ, “En büyük zevklerden biri mevcut Diyanet İşleri Başkanını görevden almak ve yerine gerçekten iyi bir Müslüman atamak olur.” şeklinde sözleriyle skandala imzasını attı.

İslam’dan bir haber olan Özdağ, “Bizim İslam tarihini bilmediğimizi zannediyorlar” şeklinde kendisinin İslamiyet hakkında çok fazla bilgili olduğunu iddia etti.

İşte Ümit Özdağ’ın skandal konuşmasının tamamı;

Yahu siz gelmeden de Müslümandık, hamdolsun..

- Şimdi bunlar zannediyor ki bu İmam Hatip bilgisiyle halkı kandırabilirler. Bizim de İslam tarihini, İslam dinini bilmediğimizi zannediyorlar. Yahu siz gelmeden de Müslümandık, hamdolsun. Ama siz geldiniz İslam'a en büyük zararı verdiniz 20 sene içerisinde.

- Bin seneden beri bu coğrafyadayız, bu kadar Deistim ve Ateistin sayısının arttığı bir dönem olmadı. İmam Hatip kurdunuz Deist yetiştiriyorsunuz yahu! İnanılır gibi değil. Ankara Müftülüğü özel okullara ‘Hocalar gelecek öğrencilere vaaz verecek’ yazı yazmış.

- Sayın müftü aman ha Müslümanların dini ile oynamayın. Çocuklar gidene kadar dinle aralarında hiçbir sorun yok. Siz gittikten sonra düşünmeye başlıyorlar. Diyanet İşleri Başkanlığı ve yapmış olduğu çalışmalar, Sovyetler Birliği döneminde Ateizmi Geliştirme Derneğini kıskandıracak cinsten.

Zafer Partisi iktidara gelirse, tekrar parti Diyanet İşleri Başkanlığından bütün milletin Diyanet İşleri Başkanlığı yapacağız. Şuan ki Diyanet İşleri Başkanı Türkiye Cumhuriyeti devletine, İstiklal Harbine, Atatürk’e düşman bir zattır. FETÖ ile yakındır, dosttur. FETÖ’ye karşı 15 Temmuz sonrasında Diyanet İşleri Başkanlığı ciddi hiçbir mücadele vermemiştir. En büyük zevklerden biri mevcut Diyanet İşleri Başkanını görevden almak ve yerine gerçekten iyi bir Müslüman atamak olur.”

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar