BIST9.722,21%0,80
USD32.5027%-0.16
EURO34,7952%-0.20
ALTIN2.424,14%-0.25
Gündem

Kocası tarafından 5 kurşunda katledilen İrem'in cenazesini 6 kişi kıldı

Denizli’de kocası tarafından 5 el ateş edilerek öldürülen 18 yaşındaki genç annenin cenazesinde gözyaşları sel olup aktı. Yaşadığı acıyla bayılan anne ve yeğeninin mezarına uzanıp intikam yemini eden dayının feryatları yürekleri burkarken, İrem’den ise geriye gülümsediği ve bebeği Hazal ile çekilmiş görüntüleri kaldı.

Abone OlGoogle News
08 Haziran 2022 14:25

Merkezefendi ilçesine bağlı Aşağışamlı Mahallesi Kurtuluş Sokak'ta meydana gelen olayda; evli ve 1 çocuk annesi 18 yaşındaki İrem Evren ile eşi Ferhat Evren (27) arasında çıkan aile içi kavgada, genç kadın eşi tarafından 5 el ateş edilerek öldürüldü. Geçtiğimiz Ekim ayında aile içi şiddet nedeniyle mahkemeye başvuran İrem Evren’in alınan tedbir kararının ardından 3 gün sonra Cumhuriyet Savcılığına yeni bir dilekçe vererek şikayetinden vazgeçtiği ortaya çıktı. İrem Evren’in bu talebi üzerine tedbir kararının kaldırıldığı öğrenildi.

DAHA BİR ÇİÇEKTİ, ÇİÇEĞİ Mİ SOLDURDULAR

Cani kocanın arandığı olayın ardından otopsi işlemleri tamamlanan İrem Evren için Kayıhan Mezarlığı’nda yoğun güvenlik önlemleri altında cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazı kılındığı esnada anne Hanım Gököz bayılarak yere yığılırken, dayı Mehmet Çetindalan ise gözyaşlarına hakim olamadı. Az sayıda katılımın gerçekleştiği cenaze namazının ardından İrem Evren gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Tam o esnada mezara yatan dayı Çetindalan, yeğeninin mezarına uzanarak, "Kanun bırakırsa yakasını ben bırakmam, onlardan 5 kişinin canını alırım, öldürürüm onları. Onların gömerim” şeklind intikam yemini etti.

Her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için acılı ailenin ikametti ve cenaze töreni boyunca önlem alan güvenlik güçleri, İrem'in öfekeli yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı. Aileyi teselli etmeye çalışan görevliler, cinayet zanlısı Ferhat Evren’in en kısa sürede yakalayacaklarının sözünü verdi. Tüm çabalara rağmen acısı ve öfkesi bitmeyen anne, "Daha bir çiçekti, çiçeği mi soldurdular" sözleri boğazları düğümledi.

İREM’DEN GERİYE BEBEĞİYLE ÇEKTİĞİ GÖRÜNTÜLER KALDI

Cani koca Ferhat Evren tarafından 5 el ateş edilerek öldürülen 18 yaşındaki İrem’den geriye sosyal medya hesabından ailesine gönderdiği gülümsediği videoları ve bebeği Hazal ile çektiği görüntüler kaldı. Bebeğiyle doyasıya vakit geçiren İrem’in geriye kalan son görüntüleri izleyenleri duygulandırdı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar