BIST9.704,79%-0,18
USD32.5167%-0.16
EURO34,9110%0.17
ALTIN2.444,24%0.87
Gündem

Tarih belli oldu! Düğün sezonu ne zaman başlıyor?

Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Seçil Özkan, merakla beklenen 'düğün sezonu ne zaman açılacak' sorusu ile ilgili bir açıklama yaptı. Özkan, her şey yolunda gittiği takdirde tedbirlere uyulursa, 11 Temmuz'dan sonra düğün organizasyonlarının yapılabileceğini söyledi.

Abone OlGoogle News
27 Mayıs 2020 16:09

Koronavirüs salgını sürecinde, en çok merak edilen konular arasında düğünlerin ne zaman yapılabileceği konusu geliyor. Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Seçil Özkan, CNN Türk'te sunucu Başak Şengül'ün, "Düğün sezonu ne zaman açılacak?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Normalleşme takviminin 8. haftası yani 11 Temmuz'dan sonra da bu tür toplu düğün organizasyonları yapılabilir. Bunlar yapılırken de maske, hijyen ve sosyal mesafe kuralına uyulmalı. Ancak bu söylemlerimin hepsi rakamlara bağlı"

Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bilim Kurulu'nda temel olarak şunu konuştuk. Bilimsel yayınlara dayalı olarak ilk normalleşme adımlarının ardından adım adım neler açılabilir onu konuştuk. Ancak bu söyleyeceklerim salgın seyrinin aşağı yönlü hareketiyle mümkün. Her şey yolunda gider ve salgın eğrisi aşağı yönlü giderse normalleşme takviminin başladığı tarihten itibaren ilk 4 hafta sonunda 50 kişilik organizasyonlar yapılabilir"

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar