BIST9.712,05%-0,10
USD32.5167%-0.16
EURO34,9110%0.17
ALTIN2.444,24%0.87
Gündem

Bu ahlaksızlığı da Atatürk'e bağladılar! “Mustafa Kemal sokakta iç çamaşırsız mı gezin demiş?”

Akit TV’de Sabri Balaman’ın konuğu olan eski milletvekili Ahmet Çakar’ın canlı yayındaki iç çamaşır çıkışına malum mahalleliler Mustafa Kemal’i de alet etti… Kemalist kesimin ‘Atatürk kadını’ olduğunu belirten Seren Serengil iç çamaşır ile ilgili skandal ifadelere imza attı.

Abone OlGoogle News
13 Mayıs 2022 14:52

Akit TV’de Sabri Balaman’ın konuğu olan eski milletvekili Ahmet Çakar’ın canlı yayındaki ‘iç çamaşırı’ sözlerine ilişkin tamamen gündem olmak için açıklama yapan ve neden ünlü olduğu bilinmeyen Seren Serengil, ‘Atatürk kadını’ olduğunu iddia ederek “Burası İran değil, bizi sokağa dökersiniz” şeklinde skandal sözler sarf etti…

EDEP, AHLAK, TERBİYE…

Edep, ahlak ve terbiyenin uğramadığı bu kirli zihniyetlerin başında gelen Serengil, takipçi sayısını artırmak için yaptığı bu mesnetsiz açıklamaları sonrasında çok sayıda eleştirinin hedefi oldu.

Seren Serengil, konuyla ilgili şu şekilde açıklamada bulundu:

"Dünya standartlarında diğer kadınlar nasıl yaşıyorsa, biz o şekilde yaşayacağız. Türkiye'de asla bir şeyi değiştiremezsiniz bu saatten sonra"

İÇ ÇAMAŞIR GİYMEMEYİ NORMALLEŞTİRMEK İÇİN SOKAĞA DÖKÜLECEKLERMİŞ…

"Bir kadının görüntüsünü, istediğinizi gibi kafanızdaki gibi herkesi tek stil yapamazsınız. Buna gücünüz yetmez. Burası İran değil. Bizi sokağa dökersiniz"

“NEDEN ATATÜRK SOKAKTA SÜTYENSİZ Mİ GEZİN DEMİŞ?”

Saçma açıklamaları ardından binlerce kötü yorum alan Serengil’in bu skandal açıklamasının yorum kısmına yazılan “Neden Atatürk sokakta sütyensiz mi gezin demiş?” sorusu kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni aldı.

 
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar