BIST9.079,97%3,10
USD32.4322%0.27
EURO35,0226%0.01
ALTIN2.322,77%0.10
Gündem

İmamoğlu’ndan İstanbullunun parasını çarçur etmek için yeni hamle! Otobüslerde dağıtıyor… Vatandaşlar öfkeli

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ’16 milyona hizmet edeceğim’ narasıyla başladığı görevinde İstanbullunun parasını Trabzonspor sevdası için harcamaya başladı.

Abone OlGoogle News
11 Mayıs 2022 15:55

 akittv.com.tr  Haber Merkezi 

Seçim öncesi ‘israfı bitireceğim’, ’16 milyon İstanbulluya hizmet edeceğim’ naraları atan ancak göreve gelince gerçek yüzünü gösteren CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, megakentin bütçesini Trabzonspor tutkusu için çarçur etmeye de başladı. Şovmen başkan İmamoğlu'nun İstanbul'da "Şampiyon Trabzonspor" yazılı bileklikler dağıttığı öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta Karadeniz turuna çıkan ve kendi destekçileri tarafından sert sözlerle eleştirildikten sonra ‘vız gelir, tırıs gider’ sözleriyle gözdağı veren ancak özür dileyip tornistan yapan İmamoğlu’nun, seküler cenahın parlatılan çocuğu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yine karşı karşıya gelecek bir hizmeti(!) ortaya çıktı.

İmamoğlu İstanbul’da ‘Şampiyon Trabzonspor’ bilekliği dağıttı

Doğduğu şehrin takımı olan Trabzonspor’un şampiyonluğuyla kendinden geçen İmamoğlu, başta Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç olmak üzere sarı lacivertli camia ile adeta düşman kesildi.

Sarı lacivertli camia ‘sandıkta hesaplaşacağız’ diyerek İmamoğlu’na olan öfkesini net bir şekilde dile getirirken, CHP’li İBB Başkanı’nın söz konusu cepheleşmeyi daha da körükleyecek bir hamlesi gün yüzüne çıktı.

İBB Başkanı İmamoğlu’nun bordo mavili kulübün şampiyonluğunu desteklemek adına üzerinde “Şampiyon Trabzonspor” yazılı bileklikler hazırlattığı ve bunları da Tophane’de ve otobüslerde dağıttığı öğrenildi.

“Sen bunu İstanbul’da nasıl dağıtabilirsin?”

Dağıtılan hediyeyi sosyal medyada paylaştıkları video ile ifşa eden Fenerbahçe taraftarları ’16 milyon için çalışıyoruz’ naralarını da hatırlatarak İmamoğlu’na, “Burada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı yazamazsın. Sen Trabzonspor taraftarı olabilirsin ama bir belediye başkanı olarak bunu yapamazsın. Rezalet ya. Sen bunu İstanbul’da nasıl dağıtabilirsin? Etiketini koyamazsın buraya. Şahsın adına yap bunu.” sözleriyle tepkilerini gösterdi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar