BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Gündem

“M.Kemal olsaydı şöyle olurdu, böyle olurdu”cular ne zaman tükenecek? Öğrencinin eteğini kaldırıp tokat atan Celal Şengör’den beyin yakan Mustafa Kemal iddiası

Solak mahallenin karanlığında boğulmuş Fatih Altaylı’nın cehalet üzerine kurulu 'Teke Tek Bilim' adlı programında ‘Profesör’ ünvanını almış Celal Şengör'den beyin yakan Mustafa Kemal iddiaları büyük tepkilerle karşılandı.

Abone OlGoogle News
03 Mayıs 2022 11:20

Fatih Altaylı’nın ‘Teke Tek Bilim’ adlı ağır cehalet içeren programına konuk olan sözde Akademisyen Celal Şengör ve Ahmet Arslan konuk oldu.

Mustafa Kemal konusunun açılmasıyla mantığın devre dışı kaldığı tuhaf programda söz alan Arslan, "Atatürk ölmeseydi, 15 sene değil de 50 sene ülkeyi yönetseydi bambaşka bir şey olurdu." İfadesini kullanınca programın seviyesi ortaya çıktı…

107 YAŞINDA DEVLET LİDERİ Mİ?

1938’de ölen Mustafa Kemal’in 50 yıl daha yaşadığı varsayıldığında 107 yaşına gelip aktif olarak hala devleti yönetebileceğini düşünebilen ‘Teke Tek Bilim’ programının konukları da her ‘Atatürkçü’ gibi ‘Atatürk’ kelimesi geçtiğinde mantık ve beyinin devre dışı kaldığını gözler önüne sererek gülünç duruma düştü.

Bu tuhaf anların hemen üstüne sözde ‘profesör’ ünvanını almış, geçmişte skandallarıyla ünlü olup dışkı yediğini itiraf eden, öğrencinin eteğini kaldırıp tokat atan Celal Şengör’den beyin yakan Mustafa Kemal iddiası geldi.

İsviçre gibi olurduk. Valla olurduk hocam. Benim kanaatim epey iyi durumda olurduk” şeklinde yorum yapınca programın olmayan kalitesi yere çakıldı.

"Atatürk İngilizler gibi pragmatik bir adam"

Şengör sözlerine devam ederek, "İktisadımız epey toparlanırdı. Atatürk İngilizler gibi pragmatik bir adam. Hiçbir dogmaya bağlı olmayan biri. Gemiyi zamanın şartlarına göre iyi götürürdü gibi geliyor bana" dedi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar