BIST9.645,02%-0,50
USD32.5568%0.11
EURO34,8658%0.65
ALTIN2.428,55%-0.18
Gündem

Lağımdan farksız ‘laik’ zihniyetinizle ahlaksızsınız, rezil kepazesiniz, hem İslam hem de millet düşmanısınız! CHP’den sahnede yarı çıplak kadınla ‘Ramazan eğlencesi’!

Oy peşinde dini siyasetine alet eden CHP, elindeki belediyelerde on bir ayın sultanı Ramazan ayı için düzenlediği etkinliklerde skandallara doymuyor. CHP’li İBB’nin “Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde” parçası çalınması skandalının ardından şimdi de Antalya’da sahneye yarı çıplak çıkarttırılıp dans ettirildi.

Abone OlGoogle News
01 Mayıs 2022 14:28

Ramazan ayı dolayısıyla Türkiye'nin birçok ilinde, ilçesinde çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Çoğu belediyeler tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde vatandaşlar, hem Ramazan ayını idrak ederken hem de eğleniyor.

Ne var ki CHP’li belediyelerin organize ettiği etkinlikler, Ramazan ayının ruhuna aykırı olmasına rağmen ısrarla devam ettiriliyor.

CHP’li İBB “kadehle” ramazan kutladı

CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) düzenlediği Ramazan etkinliğinde “Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde” parçası çalınması skandalının ardından şimdi de Antalya'da daha beter bir rezalete imza atıldı.

CHP eliyle Ramazan ayının ruhu kirletilmeye çalışılıyor

CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinliğinde yarı çıplak dansçı eşliğindeki gösteri tepkilere neden oldu. Sahnedeki reklam panolarında "2022 Ramazan Şenliklerine Hoş geldiniz" yazısı ve Muhittin Böcek'in adı da yer aldı.

Yarı çıplak kadın sahnede dans etti!

Sahnede yarı çıplak kadının Roman havası eşliğindeki gösterisi, vatandaşların tepkisini çekti. Sosyal medyada tepki mesajları paylaşan vatandaşlar, yapılan ahlaksızlık nedeniyle CHP'yi ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i eleştirdi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar