BIST9.079,97%3,10
USD32.4322%0.27
EURO35,0241%0.02
ALTIN2.325,42%0.22
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 2023 mesajı: Hedefe ulaşana kadar durmadan çalışacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın iftar programında konuştu. Erdoğan, "Milletimiz bugün yaşadığı sıkıntıları çözebilecek tek partinin AK Parti olduğunu biliyor" dedi.

Abone OlGoogle News
30 Nisan 2022 19:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın iftar programında konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Pazartesi günü hep birlikte Ramazan Bayramı'nın zevkini yaşayacağız. Sizlerin bayramını şimdiden tebrik ediyorum. Bugünkü programımız, tüm teşkilatlarımızla bayramlaşmamıza vesile olmaktadır. Ülkemizin tüm illerindeki teşkilatımıza teşekkür ediyorum. 

"2023 HEDEFLERİNE ULAŞANA KADAR ÇALIŞACAĞIZ"

Teşkilatlarımızın tüm faaliyetleri sayesinde milletimizin salgın nedeniyle bizi özlediğini gördük. İnşallah bu ivmeyi kesintisiz devam ettirerek, Cumhur ittifakı olarak 2023 hedefimize durmadan ulaşacağız. Unutmayınız ki AK Parti'de görev üstlenmek demek mevki sahibi olmak değildir. Milletimize hizmetkar olmak, ülkemizi güçlendirmek, mağdurların yanında olmak için gece gündüz çalışmak demektir. Hangi dünyevi makam böyle samimi bir duanın verdiği çalışma azmini sağlayabilir. Seçimlerdeki başarımızın gece gündüz çalışarak ulaşımdan enerjiye her alanda kazandırdığımız eserlere borçluyuz. Hamd ediyorum şu anda bu Iftar sofrasında 10 bin kardeşimiz bir araya gelmiş durumda.

"İSTANBUL'UN KADERİNİ BİZ DEĞİŞTİRDİK"

Bunun için günün her saati milletimizle birlikte olmalıyız. İstanbul'da 1994'te yaktığımız meşaleyle bu şehrin kaderini biz değiştirdik.

AK Parti'nin iktidara gelmesiyle aydınlığı tüm Türkiye'ye yaydık. Türkiye geliştikçe tüm bölgemizin dikkatini toplamaya başladı.

Pek çok ülkede Türkiye'nin yerini haritada gösteremiyordu. Bugün başarılarını duymayan az kişiye rastlayabilirsiniz. 

Cumhuriyetimizin 1923'ten 2023'e kadar ki belirleyicisi biz olduk.

KILIÇDAROĞLU'NA ELEKTRİK TEPKİSİ: MİLLET BUNLARI YUTMUYOR

2053'ü 2071'i de biz şekillendireceğiz. Yıllarca ülkeyi dar bir alana hapsettiler. AK Parti tüm bu planları bozuyor. Kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla ana kadememizle gurur duyuyoruz. Biz bu kararlılıkla 'yapılamaz' denilen ne varsa başardık. AK Parti olarak milletimizin hak ettiği refah önünde hangi engeller varsa yıktık.

Geçmişte terör örgütlerinin vesayet odaklarının cirit attığı Türkiye, bugün en güvenli ülkeler arasına girdi. Bay Kemal'in dediğine bakmayın, o karanlık bir Türkiye yaşıyordu, şimdi zihinsel karanlık yaşan Bay Kemal zannediyor ki millet yutacak. Millet bunları yutmuyor. 

Akıllı sayaçların çalıştığı bir Türkiye olduğunu bilmiyor. İnşallah bayramdan itibaren kardeşlik ve kucaklaşma seferberliğini daha ileriye taşıyacağız. Biz yaptıklarımızı söylüyoruz. Ülkemizin bugünkü sorunlarını da çözeceğimizi söylüyoruz.

"BUNLARIN TEK DERDİ GEZİYİ SAVUNMAK"

Bunların tek derdi ise Gezi'yi savunmak. Bunlar Gezici. Bunların yeşil diye bir anlayışı yok. Bu bizim anlayışımız. Gerçek çevreci biziz bunlar Antalya, Muğla yangınlarında gördük. Bunların tavırlarını gördük. CHP belediyelerinin dikili ağaçları var mı? Yok. Bunların tek derdi, 15 Temmuz'un faili FETÖ'cüleri devlete doldurmak. Bunların tek derdi Amerika'ya şirin gözükmek için talimatları yerine getirmek. Almanya'da büyükelçimizi dışişlerine çağırıyorlar. Biz anında dışişleri bakanlığımıza çağırdık. Anında hesabını sorduk. Bunların derdi, sallanıp duran 6'lı masalarını ayakta tutmak.

Buradan çağrıda bulunmak istiyorum. Yaşadığımız her vesayet tuzağının gerisinde bu oyunun izlerini görebilirsiniz. Bu oyunu 20 yılda nasıl bozduysak 2023'te de bir kez daha bozacağız.

Hiçbir güç büyük Türkiye'ye engel olamayacak. Yolunuz bahtınız açık olsun. Ramazan Bayramı'nız kutlu olsun.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar