BIST9.092,34%0,14
USD32.3727%0.07
EURO35,0045%-0.03
ALTIN2.325,50%0.22
Gündem

Kadir Gecesi içkilerle İslam'a saldırmak 'demokrasi' hilafet istemek ise suç! Şanlıurfa'da neler oluyor?

Geçtiğimiz günlerde alkollü masada "Kadir gecesi özel. Rabbim kabul etsin" ifadeleri yer alan paylaşım yapanlara ‘’demokrasi’’ ‘’fikir özgürlüğü’’ diyenler Şanlıurfa’da ‘Şeriat istiyoruz’ diyenlere müsamaha göstermedi. Şanlıurfa Balıklıgöl'de İsrail'i protesto etmek için toplanan grubun ‘Hilafet’ açıklamasına soruşturma açıldı.

Abone OlGoogle News
29 Nisan 2022 10:07
Türkiye’de hala Kemalist zihniyetin etkileri sürüyor. Her ne kadar farklı alanlarda özgürleşmeler olsa da ‘karşı mahalleye yaranma’ çabaları yine muhafazakar kesimi hedef yapıyor. 
 
JET HIZI İLE SORUŞTURMA İSTENDİ 

Geçtiğimiz günlerde alkollü masada "Kadir gecesi özel. Rabbim kabul etsin" ifadeleri yer alan paylaşım yapanlara ‘’demokrasi’’ ‘’fikir özgürlüğü’’ ifadeleri kullananlara yönelik herhangi bir soruşturma başlatılmaz iken Şanlıurfa’da "İsrail'i Telin edenlere" müsamaha gösterilmedi. 

Balıklıgöl'de İsrail'i protesto etmek için toplanan Müslümanların ''tevhid bayrakları açarak Hilafet çağrısında bulunmasıyla'' ilgili Valilik tarafından soruşturma başlatıldı.

KEMALİST MEDYA HEDEF GÖSTERDİ 

Soruşturmanın bu kadar hızlı başlamasına ise malum medyanın kirli dili neden oldu. Sol-Kemalist medya Müslümanları böyle hedef gösterdi;

 
 
 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar