BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Gündem

Alpay Özalan, ağzından köpükler saçan Özgür Özel’i doksana taktı

AK Parti İzmir Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Alpay Özalan, Gezi Parkı davasında Osman Kavala’nın müebbet hapis cezası almasını hazmedemeyip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ahlaksızca hedef alan CHP'li Özgür Özel'e sert sözlerle cevap verdi.

Abone OlGoogle News
26 Nisan 2022 17:04

AK Parti İzmir Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Alpay Özalan, Gezi Parkı olaylarının finansörü Osman Kavala’nın müebbet hapis cezası almasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan alçakça açıklamaları nedeniyle CHP'li Özgür Özel'e cevap verdi.

Kendine gel, hadsiz Özgür Özel” diye seslendiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Özalan, “Meclis’te adeta kuyruğunu sıkıştırarak geziyorsun. Senin gibi bir korkağa meydanı bırakır mıyız sanıyorsun” ifadelerini kullandı.

Ağzı köpüren CHP’li Özgür Özel’den Erdoğan’a alçak sözler

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Gezi Parkı davasının karara bağlanmasının ardından yaptığı açıklama ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı isim vererek tehdit etti. Osman Kavala'nın 'özgür' olduğunu söyleyen Özel, “Erdoğan mahkûm olacaktır. Ant olsun” ifadelerini kullandı.

 

Özel'in tehditlerine sosyal medyadan da tepkiler geldi. AK Parti İzmir Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Alpay Özalan, Özel'in açıklamalarına sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile cevap verdi.

“Her zamanki gibi CHP sahip çıktı”

Özel için, “Özel ve onun gibi densizlere sesleniyorum!" diyen Özalan, “Gazi Parkı Davası'nda yargı kararını verdi ve suçlular cezalandırıldı. Ülkemize ve milletimize yapılan en büyük ihanetlerden biri olan Gezi vandallığına her zamanki gibi CHP sahip çıktı. Özgür Özel denilen kendini bilmez, soykırım iftirasıyla ilgili Sezgin Tanrıkulu'nu da yanına alıp bir basın toplantısı düzenledi. Ağzından köpükler saçarak konuşan ve tedavi şart dedirten bir performans sergileyen Özgür Özel haddini çok fazla aştı. Rezil ifadelerle Cumhurbaşkanımızı hedef aldı. Tehditler savurdu” şeklinde konuştu.

“Senin gibi bir korkağa meydanı bırakır mıyız sanıyorsun?”

Sözlerine, “Neymiş? Mahkûm edeceklermiş, hesap soracaklarmış. Be densiz Özgür Özel, 15 Temmuz'da silahlı darbecilere bile geçiş vermeyen lider ve sevenleri senin alçak tehditlerinden korkar mı sanıyorsun? Be hadsiz Özgür Özel, onca devletin düşmanlığıyla baş eden ve onların maşalığını yapan ve terör örgütlerinin başını ezen lider ve sevenleri senin gibi bir çapsıza pabuç bırakır mı sanıyorsun?” diyerek devam eden Alpay Özalan şunları kaydetti:

“Be seviyesiz Özgür Özel, fondaş kameralar karşısında şov yapıyorsun, Meclis’te adeta kuyruğunu sıkıştırarak geziyorsun. Senin gibi bir korkağa meydanı bırakır mıyız sanıyorsun? Halkın yüzde 52'sinin oyuyla seçilmiş bir cumhurbaşkanıyla adam gibi konuşacaksınız, haddinizi bileceksiniz. Milli iradeye yaptığınız bu rezil saldırılara karşı her zaman ve her yerde hak ettiğiniz yanıtı vereceğiz.”

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar