BIST9.079,97%3,10
USD32.3496%0.18
EURO35,0910%0.06
ALTIN2.307,97%1.34
Gündem

İstanbul'da dehşet anları! Gezdirdiği köpeğin kurbanı oldu

Bakımı yasak olan saldırgan cinsteki köpekler genellikle sokakta yürüyen ya da oyun parkında oynayan çocuklara saldırmasıyla gündeme geliyor. Bu sefer İstanbul Kağıthane'de Dogo Argentino cinsi köpek, kendisini gezdiren 4 kişilik arkadaş grubundaki kişiye saldırdı. Gruptaki gencin ayağını güçlü çenesiyle yakalayan köpeğe çevredeki vatandaşlar müdahale etti. Dehşet dolu anlar ise anbean kameralara yansıdı.

Abone OlGoogle News
27 Mayıs 2020 11:28

Kağıthane'de gerçekleşen olay, sokağa çıkma yasağının sürdüğü Ramazan Bayramı'nın 4. günü yaşandı. Genç yaşlardaki 4 kişinin, Kağıthane ilçesi Merkez Mahallesi Alibey Caddesi'nden gezdirdikleri Dogo Argentino cinsi köpekler bir anda saldırganlaştı. Köpeklerden birisi, arkadaş oldukları belirtilen kişilerden birisinin ayağını ısırdı. Arkadaşlarının uğraşlarına rağmen köpeğin güçlü çenesi bir türlü açılmadı.

Yere düşen genç kişinin acı içindeki haykırışlarını duyan mahalle sakinleri yardıma koştu. Evinden çıkan bir vatandaş, çevredekilerin de yardımıyla genç kişinin yaralanan ayağını köpeğin dişlerinden kurtarmayı başardı.

Yaralanan kişi daha sonra arkadaşlarıyla birlikte gözden kayboldu. Mahalle sakinleri ise bir yandan olayın şokunu yaşarken, diğer yandan da bu köpeklerin çocuklara da saldırabileceklerini söyleyerek tepki gösterdiler.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar