BIST9.816,14%0,97
USD32.5257%-0.13
EURO34,9918%0.38
ALTIN2.434,52%0.47
Gündem

Ekrem İmamoğlu'nun elçiyi neden balık yemeye götürdüğü ortaya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, balıkçıdaki keyif için bir kez daha açıklama yaptı. İstanbul'da kar krizi yaşanmadığını ima eden İmamoğlu, Büyükelçinin balığı çok sevdiğini Aralık ayında sözleştiklerini söyledi.

Abone OlGoogle News
28 Ocak 2022 14:40

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yalanın aşık attığı Fox TV'de sözde gazeteci İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programında, kent genelinde yaşanan yoğun kar yağışı ve kriz yaratan balıkçı sefasıyla ilgili konuştu.

"İstanbullu büyük oranda evine erişmiştir, öncekinden daha az sorun yaşandı' diyen Ekrem İmamoğlu, elçiyle yaptığı balık keyfi için de şunları söyledi:

İngiliz büyükelçiyle yemek açıklaması

"İstanbul tarihinde bu kadar yabancı ülke misyon şefleriyle bir araya gelen büyükşehir tarihinde yoktur diye düşünüyorum. İngiliz büyükelçi Aralık başında buraya geldi. Biz o gün bu görüşmeyi ayarladık. Balıkçıyı bile biz o gün belirledik. Kendisi balığı çok seviyormuş. 25 gün öncesinden restoranda rezervasyon yaptık. Ben o gün AKOM'daydım sayın büyükelçinin erken geldiğini öğrendik. Sonra kalkıp oraya gittik. Yemeği yedik kalktık. Ben tekrar AKOM'a geçtim eşimi de başka bir araçla eve gönderdim.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar