BIST9.716,77%-0,05
USD32.4907%-0.24
EURO34,9489%0.27
ALTIN2.431,53%0.34
Gündem

Vatandaş çile çekerken o balık keyfi yapmıştı! Restoran sahibinden İmamoğlu’nu ve Ongun’u zora sokacak sözler

Dün İstanbul’da yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşlar çile çekerken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) CHP’li Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Sarıyer’de bir balıkçıda görüntülenmesi tepkilere yol açmıştı. Söz konusu mekanın sahibi de bugün İmamoğlu’nu ve onun gibi skandala suskun kalan İBB Sözcüsü Murat Ongun’u zora sokacak açıklamalarda bulundu.

Abone OlGoogle News
25 Ocak 2022 19:34

İstanbul dün kar çilesi yaşarken İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun balıkçıda keyif yaptığı ortaya çıkmıştı. Sarıyer'deki Balıkçı Kahraman isimli restoranın sahibi de ziyareti doğruladı.

İki gündür İstanbul'da süren kar yağışı ve fırtına nedeniyle megakentte hayat durma noktasına geldi. Etkili olan yoğun kar yağışının kent trafiğini olumsuz etkilemesi nedeniyle yollarda kalanlar evlerine yürüyerek dönmeye çalıştı.

İmamoğlu ailesiyle balıkçıya gitti

Ana arterlerin kilitlendiği saatlerde sosyal medyaya düşen bir fotoğraf ortalığı ayağa kaldırdı. İstanbul'da trafik durma noktasına geldiği akşam saatlerinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ailesiyle birlikte Sarıyer'deki bir balıkçıya gittiği görüntüler büyük tepki çekti.

 

“Bende yalan olmaz”

Sosyal medyaya düşen fotoğraf için 'eski' iddiaları ortaya atılmış, İBB Sözcüsü Murat Ongun'un bu konuda sessiz kalması kuşkuya neden olmuştu. Hatta İmamoğlu'nun trolleri de devreye girerek sosyal medyada gündemi değiştirmeye çalıştı. Fotoğrafın çekildiği "Balıkçı Kahraman' isimli restoranın sahibi 'bende yalan olmaz' deyip gerçeği açıkladı.

CHP’ye yakın gazeteci de doğruladı

Rezervasyonun bir ay önce yapıldığını fotoğrafın da dün akşam çekildiğini söyleyen restoran sahibi "Benim adım Kahraman, Allah'ın bir olduğunu söylerim ben" diyerek fotoğrafın doğruluğunu teyit etti. CHP'ye yakın gazeteci Murat Ağırel de İmamoğlu'nun balıkçı ziyaretini doğruladı.

İmamoğlu ve Murat Ongun niye sessiz kaldı?

Balıkçı açıklama yaparken söz konusu fotoğrafa ilişkin İBB Sözcüsü Murat Ongun ve iddiaların odağındaki Ekrem İmamoğlu'nun sessiz kalması da balık keyfinin doğruluğuna yoruldu.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar