BIST9.524,59%-0,06
USD32.5214%0.16
EURO34,7352%0.23
ALTIN2.490,28%1.14
Gündem

Koronavirüse yakalanmıştı! Karamollaoğlu'nun sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmış ve daha sonra tedavisine hastanede devam edileceği belirtilmişti. Temel Karamollaoğlu'nun sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi. Karamollaoğlu, koronavirüs tedavisi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi'nden taburcu edildi. Saadet Partisi'nden yapılan açıklamanın ardından Karamollaoğlu da Twitter hesabından bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

Abone OlGoogle News
15 Ocak 2022 21:19

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 4 Ocak'ta koronavirüse yakalanmış ve 5 gün sonra tedbir ve tedavi amacıyla hastaneye yatırılmıştı. Temel Karamollaoğlu'nun koronavirüs tedavisi ve sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı ve açıklama geldi. Tedavisi tamamlanan Karamollaoğlu, taburcu edildi.

"İSTİRAHAT SÜRECİ EVDE DEVAM EDECEK"

Partiden yapılan açıklamada, "Genel başkanımız hastaneden taburcu oldular. İstirahat süreci bugün itibarıyla evde devam edecek" denildi.

KARAMOLLAOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Karamollaoğlu ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Öncelikle herkesi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Cenab-ı Hakk'a bir kez daha hamdolsun, sağlık durumum oldukça iyi; bugün hastaneden taburcu oldum, birkaç gün daha evimde istirahatime devam edeceğim. İlk olarak doktorlarımıza, hemşirelerimize ve diğer tüm sağlık personellerimize çok teşekkür ediyorum. Bu sürecin en başından itibaren, bugüne kadar bir an olsun dualarını eksik etmeyen, selâmlarını ileten, bizzat hastaneye kadar gelerek şifâ temennilerini paylaşan teşkilat mensuplarımıza ve toplumumuzun her bir kesiminden kıymetli vatandaşlarımıza çok ama çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

 
 
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar