BIST9.483,54%-0,43
USD32.6024%0.23
EURO34,8333%0.42
ALTIN2.504,37%0.80
Gündem

Dolar baronlarının Türkiye’deki oyunu EDHO’da işlenmiş! Olay sahne yeniden gündem oldu

Batılı dolar baronlarının Türk ekonomisini bozmak adına ortaya koydukları alçak oyunların, sürpriz bir şekilde ekranlara veda eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinde adeta birebir işlendiği sahneler yeniden gündem oldu.

Abone OlGoogle News
11 Ocak 2022 20:38

 akittv.com.tr  Haber Merkezi 

Emperyalist dolar çetelerinin Türkiye ekonomisini yıpratmak adına başvurdukları türlü alçaklıkların sonu gelmiyor. En son kullandıkları kur oranı oyunu ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan hamlelerle bertaraf edildi başta döviz ve altın fiyatları çakıldı.

Vatandaşları dolar almamaları yönünde defalarca uyaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kur Korumalı Mevduat Hesabı Sistemi'ni açıkladı. Dünyada ve ülkemizde doların gücünün kırılması için hamlelerde bulunan Erdoğan'ın açıkladığı sistemle dolar bir anda çakıldı.

Kur oyunu EDHO’da işlenmiş

Türkiye'nin dolara ve faize karşı verdiği bu mücadelenin ise yayınlandığı dönem reytinglerin zirvesinde yer alan ancak sürpriz bir şekilde ekranlara veda eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinde işlendiği ortaya çıktı.

“Ülkenizin krize girmesini istiyoruz”

Efsane dizide Hızır Çakırbeyli karakterini oynayan Oktay Kaynarca'nın kullandığı ifadeler yeniden gündem oldu.

Hızır Çakırbeyli, "Paranızı devlet bankasından çekin, Londra'ya gönderin 6 ay dokunmayın. Ülkenizin krize girmesini istiyoruz. Türkiye'deki bütün ortaklarımıza bu teklifi yapıyoruz. Mesela 100 milyar dolar, 6 ay sonra paranız 10 kat değerlenecek" teklifine, "Bu memlekette kriz çıkması demek, Millet açlıktan ölecek benim param değerlenecek, yok kardeşim yapmam" cevabını verdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki söz konusu sahneye sosyal medyadan yorum yağarken paylaşım rekorları kırdı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar