BIST9.079,97%3,10
USD32.4322%0.27
EURO35,0183%0.00
ALTIN2.326,11%0.25
Gündem

Bill Gates'in korkunç Türkiye planı ifşa oldu! Uzman isimden bomba açıklama

Microsoft kurucusu Bill Gates'in Türkiye ziyareti uzun bir süre konuşuldu. Bu ziyaretle ilgili araştırmacı yazar Haluk Özdil'den şoke eden ifadeler geldi.

Abone OlGoogle News
26 Kasım 2021 11:59

Dünya'nın en zengin iş insanları listesinde 146 milyar dolarlık servetiyle 4'üncü sırada yer alan Microsoft'un kurucu ortağı Bill Gates, geçtiğimiz haftalarda Efes'teki Meryemana Evi'ni ziyaret etti.

Yazılım devi Microsoft'un kurucu ortağı Bill Gates, denize geçen yıl indirilen; haftalık kirası 1 milyon 800 bin euro olan 107 metre uzunluk, 16 metre genişliğe sahip Cayman Adaları bayraklı 'Lana' isimli kiralık süper yat ile 68,2 metre boyundaki katamaran sınıfı lojistik destek gemisi 'Wayfinder' ile Kuşadası'na geldi.

Kiralık süper yat, sabah saatlerinde Kuşadası Körfezi açıklarına demirledi. Yatta bir süre dinlenen Gates, öğle saatlerinde gemiden özel helikopterine binerek ayrıldı. Bill Gates'i taşıdığı öğrenilen özel helikopter Kuşadası semalarında görülürken, helikopterin İzmir Selçuk-Efes istikametine uçtuğu görüldü.

Merak edilen en önemli detay Bill Gates neden Türkiye geldi? Doğum günü kutlamak için o kadar mesafeden kalkıp neden Türkiye'yi ziyaret etti?

Birçok kişi Bill Gates'in Türkiye'den araziler aldığı ve çiftlik kuracağını düşünüyor. Fakat planın daha da korkunç olduğu ortaya çıktı.

Araştırmacı yazar Haluk Özdil, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bill Gates toprak sahibi olmak istiyor. Ama ilk olarak toprağın altında su var mı diye bakıyor. İlk ona bakıyor. Tahlillerini yapıyor. Trakya'da, Ege'de her yerde alıyor. Özel alanlarda özel bitkiler yetiştirecek. Bunu insanlık için değil, kendisi için yapıyor. İkinci amacı ise buralara yerleşimler yapacaklar. Akdeniz'de İngiliz, Amerikan kentleri oluşturmaya başladı. Mesela bir dönem Türkiye'ye Ruslar çok geliyordu. Rusların bu kadar Türkiye gelmesi Putin'i planıydı. Asimile etme planları var." ifadelerini kullandı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar