Gündem

Hibe desteği ne zaman yatacak?

Hibe desteği ne zaman yatacak?
Esnaf hibe desteğinin ödeneceği tarih merak ediliyor. Hibe desteği başvuruları 25 Mayıs tarihinde başladı ve 23 Haziran tarihine kadar devam edecek. 3-5 bin TL esnaf hibe desteği başvurusu yapanlar ise ödeme yapılacak tarihi araştırıyorlar. Peki esnaf hibe desteği ne zaman ödenecek 2021?
Abone OlGoogle News
Hibe desteği ne zaman yatacak?
Esnaf hibe desteği ne zaman yatacak? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Hibe desteği başvuruları e-Devlet üzerinden gerçekleştiriliyor. Başvuru süreci 23 Haziran tarihine kadar devam edecek. Başvuru yapanlar ise hibe desteğinin ödeneceği tarihi merak ediyorlar. Peki 3 bin TL VE 5 bin TL hibe desteği ne zaman ödenecek?ESNAF HİBE DESTEĞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Esnaf hibe desteği başvurusu e-Devlet üzerinden yapılıyor.TC kimlik numarasının son hanesi0 olan vatandaşlar 25 Mayıs Salı,2 olanlar 26 Mayıs Çarşamba,4 olanlar 27 Mayıs Perşembe,6 olanlar 28 Mayıs Cuma,8 olanlar 29 Mayıs Cumartesi başvurularını gerçekleştirecek.30 Mayıs-23 Haziran tarihlerinde ise tüm vatandaşlar başvuruda bulunabilecek.
Abone OlGoogle News
Hibe desteği ne zaman yatacak?
ESNAF HİBE DESTEĞİ NE ZAMAN ÖDENECEK? Esnaf hibe desteği başvurularının bitmesi sonrasında değerlendirme süreci devamında ödeme yapılması bekleniyor.
Abone OlGoogle News