BIST9.712,61%1,97
USD32.5905%0.19
EURO34,8539%0.48
ALTIN2.490,39%0.24
Ekonomi

Üreten Diyarbakır: Hisarcıkloğu'ndan OSB başkanı Fidan'a ziyaret

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, 14 Mayıs tarihinde yapılan genel kurulda yeniden OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Mustafa fidan ve yönetimine, "Hayırlı Olsun" ziyaretinde bulundu.

Abone OlGoogle News
10 Haziran 2022 08:51

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası'nın Ofis semtindeki yeni hizmet binasını ziyaret eden ardından, Doğu-Güneydoğu Anadolu Bölgesi Odalar ve Borsalar İstişare toplantısına katılan TOBB Başkanı M.Rıfat Hisarcıklıoğlu, akşam saatlerinde de Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'ne geçti. 14 Mayıs tarihinde yapılan genel kurulda yeniden OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Mustafa Fidan ve yönetimini ziyaret eden Hisarcıklıoğlu, Fidan ve yönetimini tebrik ederek, başarılar diledi. 

 

TOBB Başkanı Hisarcıkoğlu ve beraberindeki oda ve borsa başkanları daha sonra Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil'in sahibi olduğu Yeşil Ambalaj Fabrikası'na geçti. Burada onuruna verilen yemeğe katılan Hisarcıklıoğlu, yemek sırasında ve sonrasında bölge oda ve borsa başkanları ile bol bol sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar