BIST9.645,02%-0,50
USD32.5505%-0.01
EURO34,8813%0.05
ALTIN2.429,70%-0.02
Eğitim

Okullarda tatil öne alınacak mı? Bakan Özer net sözlerle cevapladı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, artan koronavirüs vakaları nedeniyle okullarda tatillerin öne alınacağına yönelik beklentilere ve yüz yüze eğitime ilişkin açıklamalarda bulundu.

Abone OlGoogle News
06 Ocak 2022 21:22

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayıları yükseldi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı televizyon programında milyonlarca öğrencinin merakla beklediği tatille ilgili açıklamada bulundu.

Bakan Özer, CNN Türk'te Gece Görüşü'nde Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Bakan Özer canlı yayında, okullarda tatilin öne alınması ve yüz yüze eğitimle ilgili merakla beklenen sorulara cevap verdi.

 

“Tatili öne alma planı yok”

Özer, ''Yüz yüze eğitime ara verip uzaktan eğitim en üst teknoloji ile devam etsek bile diğer bahsetmiş olduğum kayıpları telafi etmemiz mümkün değil. Sık sık illerimiz geziyorum. Her sınıfta öğrencilerimize soruyorum, ‘okulları kapatalım mı?’ herkes ‘hayır’ diyor. Omicrona karşı duyarsız olduğumuz anlamına gelmiyor bu. İki hafta sonra tatil devreye girecek. Ara tatili bir hafta öne almak gibi bir plan yok.'' ifadelerini kullandı.

“Yüz yüze eğitime devam”

Özer açıklamasında, ''Tüm sınıfları kapanmış bir okul yok. Bunlar değişebilir ama istişare edip planlamalar yapabiliriz ama şu an için yüz yüze eğitime devam ediyoruz. Öğrencilerimiz çok daha fazla istekliler. Çok kontrollü bir şekilde gidiyoruz.'' dedi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar