BIST9.693,46%1,77
USD32.5882%0.18
EURO34,7750%0.26
ALTIN2.507,77%0.94
Dünya

Dünya bu kan donduran katili konuşuyor! Kadınları kesip kıyma yaptı, komşularına sattı

Kanada’da bir seri katilin 60’tan fazla kadını öldürdüğü, bunları kıyma haline getirip domuz etiyle karıştırarak köylüye sattığı ortaya çıktı.

Abone OlGoogle News
24 Kasım 2021 15:00

Kanada'da duyanların tüylerini diken diken eden bir seri katil vakası yaşandı. Robert Pickton isimli bir adam, 60'tan fazla seks işçisini öldürdüğünü, cansız bedenlerinden ise kıyma yapıp domuz etiyle karıştırarak köylüye sattığını itiraf etti.

Dünya, Kanada'da yaşanan seri katil vakasını konuşuyor. Robert Pickton, isimli bir adam domuz çiftliğinde yaşayan annesi ve babasının ortanca çocuğu olarak dünyaya geldi. Ablası Louise, ailenin bir kızın domuz çiftliğinde büyümesinin uygun olmadığını düşündükleri için akrabalarının yanına yaşamaya gitti. Robert ve küçük kardeşi David, daha çocukluk dönemlerinde çiftlikte çalışmaya başladı.

Buzağasını o şekilde görünce kasap çırağı olmaya karar verdi

Çoğunlukla gübre kokan pis kıyafetlerle okula gitmek zorunda kalıyordu ve yaşıtları tarafından “kokuşmuş domuzcuk” lakabıyla anılıyordu. Bu durum onda özgüven sorunu oluşturmasına rağmen gençlik dönemlerine kadar okula gitti. Evcil hayvanı olarak kabul ettiği buzağıyı ahırda katledilmiş bir şekilde gördüğünde okulu bırakmaya ve kasap çırağı olmaya karar verdi.

Çiftlikte tek başına kalınca bunalıma girdi

Anne ve babasının ölümünden sonra kardeşlerinin haklarında vazgeçmesi üzerine domuz çiftliğinin bütün yönetimi Robert’a kaldı. Çiftlikte tek başına olmasının meydana getirdiği psikolojik buhran onun psikopat yanının ortaya çıkmasına neden oldu.

Kurbanlarının etlerini kıyma yapıp domuz etiyle karıştırarak satıyor

20 yıl içinde 49 seks işçisini katlettiği ortaya çıktı. Bu rakam resmi olmayan bilgilere göre 60’a kadar çıkıyordu. Öldürdüğü kadınların cesedini gömmek ya da atmak yerine yok etmeyi tercih ediyordu. Kurbanlarının etlerini parçaladıktan sonra kıyma makinesinden geçiren Robert, kimi zaman bu kıymayı domuzlarına yem olarak veriyor kimi zaman köylüye dağıtıyor kimi zaman ise domuz etiyle karıştırarak satıyordu.

Kurban sayısı kesin değil

22 Şubat 2002 yılında yakalanan Robert, 27 cinayet ve 1 cinayete teşebbüsten suçlu bulundu. Ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Robert’ın kurbanlarının sayısı günümüzde dahi kesin olarak ortaya çıkartılamadı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar