BIST9.728,53%0,87
USD32.5218%-0.10
EURO34,7681%-0.27
ALTIN2.423,50%-0.27
Dünya

Akılalmaz olay! İlaç sanıp kulaklığını yuttu, midesindeyken sesli not gönderdi

ABD’de bir kadın, elindeki kulaklığı hap sanarak yuttu. Yaşadıklarını gözyaşları içerisinde anlatan kadın, kulaklık midesindeyken bir de sesli not gönderdiğini söyledi.

Abone OlGoogle News
22 Kasım 2021 20:12

ABD'nin Boston kentinde yaşayan Carli Bellmer isimli kadın, AirPod'larından birini ibuprofen adlı ilacı olduğunu zannederek yanlışlıkla yuttu. Hatasını fark ettikten sonra gözyaşlarına boğularak yaşadıklarını videoya çekip sosyal medyada paylaşan Bellmer, midesindeyken hala çalışan kulaklığıyla arkadaşına bir de sesli not gönderdiğini söyledi.

ABD'nin Massachusetts eyaletinin Boston şehrinde yaşayan sosyal medya fenomeni Carli Bellmer, ağrı kesici yerine yanlışlıkla AirPods yuttu. Olayın nasıl geliştiğini çektiği bir videoda detaylarıyla takipçilerine aktaran Bellmer, 2 milyondan fazla izlendi.

 

Kulaklığı ilaç sanıp içti

Bellmer, “Yatağa giriyordum ve bir elimde ibuprofen 800 mg, diğer elimde sol AirPod'um vardı” dedi. Boston'da yaşayan Bellmer, ibuprofen olduğunu düşündüğü şeyi ağzına attığını ve suyla içtiğini söyledi. Ancak içtiği şey ibuprofen değil, AirPod'unun tekiydi.

Yanlışlıkla kulaklığı yuttuğunu ağlayarak videoda anlatan genç kadın, “Aklımı kaybediyorum” diyerek kusmayı denediğini fakat çabalara rağmen çıkaramadığını sözlerine ekledi.

Arkadaşı aradığında midesindeki kulaklık telefona bağlıydı

Carli Bellmer, bir arkadaşını iPhone'uyla aradığı esnada midesindeki AirPods kulaklığın hala telefonuna bağlı olduğunu belirtti.

Tuvaletini yaparak çıkarabildi

Bellmer, yuttuğu AirPods'u tuvaletini yaparak çıkarabildi. Çektirdiği röntgenle de artık kulaklığın midesinde olmadığını doğruladı.

 
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar