BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Dünya

"Rusya ile savaşabiliriz" demişti... Zelenskiy'nin sözlerine Sergey Lavrov'dan cevap

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Rusya ile topyekün savaşa girme olasılığımız var" diyen Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'e cevap verdi. Zelenskiy'in sözlerini KVN adlı mizah şovundaki repliklere benzettiğini dile getiren Lavrov, "Belki de seçmenlerinin kalbini bu şekilde fethetmesi gerekiyordur. Eğer başka yöntemleri kalmadıysa, bu üzücü bir durum" ifadelerini kullandı.

Abone OlGoogle News
11 Eylül 2021 17:34

"Bütün Rusya-2021" Çağdaş Gazetecilik Forumu'na katılan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, konuyla ilgili bir soru üzerine komedyenlik yaptığı dönemde KVN'in skeçlerinde rol alan Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin "espritüel" yaklaşımına dikkat çekti.

Bu tür yorumların dikkate bile alınmaması gerektiğini ve Rusya'nın tamamen Rus düşmanlığıyla dolu bu tür açıklamalara alışkın olduğunu kaydeden Lavrov, "Ancak ben burada KVN'in repliklerini görüyorum. Belki de seçmenlerinin kalbini bu şekilde fethetmesi gerekiyordur. Eğer başka yöntemleri kalmadıysa, bu üzücü bir durum" ifadelerini kullandı.

Kiev'de YES Brainstorming Forumu'nda moderatörün Rusya'yla savaş olasılığı konusunda yönelttiği bir soru karşısında Zelenskiy, "Mümkün olduğunu düşünüyorum. Bu konuda bir potansiyel mevcut. Bu, Rusya'nın en büyük hatası olacak ve bunun ardından Rusya, Ukrayna, Belarus arasında hiçbir zaman komşuluk olmayacak" yanıtını vermişti.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar