BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Dünya

Elon Musk'dan 'Covid-19' açıklaması geldi

Pandeminin başladığı dönemde aşı olmayacağını söyleyen Musk, son yaptığı açıklamada Covid-19 aşılarına güvendiğini kaydetti. "Hangi aşıyı tavsiye edersin?" sorusuna Musk'ın verdiği cevap dikkat çekti.

Abone OlGoogle News
08 Nisan 2021 16:36

Tesla CEO'su Elon Musk, yeni tip corona virüse karşı geliştirilen aşılara güvendiğini açıkladı.  Musk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Açık olmak gerekirse, genel olarak aşıları ve özellikle Covid-19 aşılarını destekliyorum. Bilim yanılmazdır. Çok nadir durumlarda, alerjik bir reaksiyon var, ancak bu bir EpiPen (alerji iğnesi)  ile kolayca çözülebilir" ifadelerini kullandı.

Komplo teorilerinin kaynağıydı

Diğer taraftan, sosyal medyada yaptığı her paylaşımla gündem olan milyarder, geçen yıldan bu yana Covid-19 ile ilgili komplo teorilerinin ve dezenformasyonun kaynağı olmuştu.

Örneğin, 2020 Eylül ayında New York Times muhabiri Kara Swisher'e verdiği röportajda Musk, kendisinin ya da çocuklarının aşı olmayacağını söylemişti.

Musk, daha önce de geçen yılın "Nisan sonu" itibarıyla "sıfıra yakın yeni vaka" yaşanacağını iddia etmişti, ama böyle bir durum gerçekleşmedi.

Musk'tan aşı tavsiyesi

Bununla birlikte, bir Twitter kullanıcısının "Hangi aşıyı tavsiye edersin?" sorusuna Musk, “Muhtemelen Johnson & Johnson, ancak BioNTech ve Moderna da iyidir " şeklinde yanıt verdi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar