BIST9.524,59%-0,06
USD32.581%0.16
EURO34,6807%-0.02
ALTIN2.528,30%1.76
Dünya

Kucağına oturduğu ABD’de geviş getiriyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan FETÖ’den büyük alçaklık

ABD’nin kucağına oturarak kök salan ve Türkiye aleyhtarlığına alenen devam eden FETÖ, ülkenin en işlek caddelerinden birinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında kara propagandaya imza attı.

Abone OlGoogle News
03 Mart 2021 14:28

FETÖ'cülerin ABD'de Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik çirkin saldırıları devam ediyor. Lobi baskısıyla önce senatörlere, sonra da Temsilciler Meclisi üyelerine mektup yazdırarak Türkiye'yi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı şikayet ettiren FETÖ'cüler bu sefer de New York'un en işlek caddelerinden birinde yer alan reklam panolarına, Başkan Erdoğan aleyhinde çirkin ifadelerin yer aldığı ilanlar verdi.

Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhinde çalışmalar

15 Temmuz'un ardından FETÖ'cülerin sığındığı liman olan ABD'de, terörist organizasyon mensupları, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhindeki çalışmalarını sürdürüyor.

 

Haber7’de yer alan habere göre, ABD'nin metropolü New York'un en işlek caddelerinden biri olan Time Square'de yer alan reklam panolarında Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhinde ilan veren FETÖ'cüler, kara propaganda faaliyetlerini sürdürüyor.

FETÖ’nün “Silenced Turkey” oluşumundan büyük alçaklık

New York'ta yer alan elektronik reklam panolarına ilan veren FETÖ'nün ABD'deki platformlarından olan "Silenced Turkey" oluşumu, Türkiye ve Erdoğan düşmanlığında sınır tanımayacak reklam panolarına "Stop Erdoğan" yazılarını yazdırdı.

Özellikle ünlü markaların reklam yüzbinlerce dolara reklam verdiği yer olarak bilinen Time Square'de ilan veren FETÖ'cü platform Türkiye ve Erdoğan aleyhinde kara propaganda faaliyetleri gerçekleştirdi.

Daha önce de taksilere ilan vermişlerdi

FETÖ'cüler daha önce de benzer kara propaganda yönetimini uygulamış, New York'ta taksilerin üzerlerinde bulunan reklam panolarına Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhinde ilanlara yer verilmişti.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar