BIST9.534,32%-1,50
USD32.4988%0.21
EURO34,5830%0.34
ALTIN2.476,29%-0.28
Dünya

Terör örgütü PKK'dan Ermenistan'a destek! 'İstedikleri zaman...'

Terör örgütü PKK, sivil katili Ermenistan’a destek verdi. PKK’nın sözde üst düzey isimlerinden Layika Gültekin, “Ermeni halkı ne zaman isterse tabii ki gidip saflarında yer alırız” dedi. Çocuk katili Ermenistan’ın Genelkurmay Başkanı Danışmanı Vladimir Pogosyan, Türkiye’den aklınca intikam alacaklarını da ileri sürmüştü.

Abone OlGoogle News
19 Kasım 2020 11:55

Terör örgütü PKK'nın tepe isimlerinden olan ve İçişleri Bakanlığının en çok aranan teröristler listesinin 10 milyonluk kırmızı kategorisinde yer alan terörist Layika Gültekin, saklandığı ininden Ermenistan itirafında bulundu. PKK'nın kadın yapılanması YJA Star'ın sözde ana karargâh sorumlularından Beritan Dersim kod adlı Layika Gültekin, "Bizim için bitti diyorlar, PKK bitmedi ki, Karabağ'a kadar gidip Ermenileri özgürleştiriyoruz. Ermeni halkı ne zaman isterse gidip saflarında yer alırız" dedi. Sabah'ın haberine göre Gültekin, örgütün yayın organlarına yaptığı açıklamada, Kuzey Irak'ta Bölgesel Kürt yönetiminin kendilerine yönelik kuşatma harekatı başlattığını belirtirken, dar bir alana hapsedildikleri ve olası harekat nedeniyle Haftanin ve Metina'daki köylerin de boşalmasıyla yaşadıkları paniği itiraf etti.

Öte yandan Ermenistan, Türkiye'nin de aralarında bulunduğu bazı ülkelerden intikam alacaklarını ileri sürerek haddini bir kez daha aşmıştı. 

Dağlık Karabağ'daki yenilgiyi hazmedemeyen Ermenistan'ın Genelkurmay Başkanı Danışmanı Vladimir Pogosyan, Türkiye, İsrail ve Azerbaycan'dan intikam almaya söz verdiğini söylemişti.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar