BIST9.645,02%-0,50
USD32.56%0.12
EURO34,8664%0.65
ALTIN2.441,15%0.34
Dünya

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un gizli örgütü: Ofis 39

Son dakika bilgisine göre dünyanın en merak edilen lideri Kim Jong hakkında ilginç haberler var! Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un, silah ticareti, uyuşturucu üretimi ve ticareti ile kaçakçılıktan sorumlu karanlık bir kartelin başkanı olduğu iddia ediliyor. ABD Başkanı Donald Trump ile aşk-nefret ilişkisi yaşayan Kuzey Kore liderinin, Ofis 39 adlı gizli örgütten milyonlar kazandığı, genç kadınlar ve ultra lüks yaşantısını bu şekilde finanse ettiği ileri sürülüyor.

Abone OlGoogle News
29 Haziran 2020 09:43

Dünya, Kuzey Kore lideri ile ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia ile çalkalanıyor. Bu yılın başında sağlık sorunları olduğu ve hatta öldüğü iddia edilen Kim Jong-un ile ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.  İşte Kuzey Kore lideri ile ilgili şoke eden iddia...

Her adımı tüm dünyada olay yaratan Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, deyim yerindeyse "karabatak gibi"... Bir ortadan kayboluyor, bir gözüküyor. Hal böyle olunca dünyanın aklına, New York Post gazetesinin de sorduğu şu soru geliyor: Kim'in yokluğunda "dükkana kim bakıyor?"  New York Post gazetesinin de hatırlattığı üzere Kim, alem yapmayı, genç ve güzel kadınları çok seviyor.

Kim'in yokluğunda kız kardeşi, ağabeyinin rolüne büründü ve hatta ABD'ye nükleer bir saldırı tehdidinde bile bulundu. Para makinesinden kasıt, Kim ve ailesinin milyonları için tasarlanmış, yasadışı olduğu iddia edilen küresel bir kaçakçılık ağının merkezi olan Pyongyang'daki kötü şöhretli "Ofis 39"... 

Kuzey Koreli diktatörün, yaptırımları aşmak için dünyanın dört bir yanındaki uyuşturucu, silah ve insan kaçakçılığı yapan karanlık örgüt Ofisi 39'dan milyonlar kazandığı söyleniyor. İddiaya göre bu örgüt olmadan, BM ve ABD'nin yaptırımlarının dünya ile ticaret yapmasını engelleyen Pyongyang'ın seçkinleri, hiçbir lüks olmadan yaşamak zorunda kalacaklardı.

Emekli ABD Ordusu Özel Kuvvetler albay ve Kuzey Kore uzmanı David Maxwell, "Sizce Kim konyaklarını, Mercedes ve Rolex saatlerini nereden alıyor?" sorusunu soruyor. "Bu lüks şeyleri satın almak için gereken tüm paralar Ofis 39'dan geliyor." David Maxwell'e göre, uyuşturucu üretimi ve ticareti, sahtecilik, altın kaçakçılığı, silah ticareti ve köle işçiliği, Kim'in babası Kim Jong-Il tarafından 1974'te başlattığı Ofis 39'un ultra yasadışı faaliyetlerden sadece birkaçı.

İddiaya göre Wonsan'daki sahil beldesinde köşesine çekildiği bildirilen Kim, başkentteki meçhul bir hükümet binasında bulunan Ofis 39'un paravan yüzü. Bazıları Ofis 39'da bir üst düzey yetkiliyle evli olan kız kardeşinin de kontrole geçmeye başlayabileceğini düşünüyor.  Diğerleri, operasyonun Pyongyang'daki ayrıcalıklı yöneticilerin elinde olduğu konusunda ısrar ediyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar