BIST9.693,46%1,77
USD32.5%-0.09
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.496,36%0.48
Dünya

Yaşadıklarını gözyaşlarıyla anlattı! Mescid-i Nebevi’de ettiği dua anında kabul oldu

Yabancı uyruklu bir Müslüman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Mescid-i Nebevi’de ettiği duanın nasıl kabul olduğunu gözyaşlarına boğularak anlattı.

Abone OlGoogle News
18 Temmuz 2022 19:29

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan yabancı uyruklu bir Müslüman, Mescid-i Nebevi’de akşam namazını da kılmak istediği yönünde duada bulunduğunu ve bunun nasıl o anda kabul olduğunu anlattığı videosunda gözyaşlarına hakim olamadı.

“Dualarınızdan bir an bile şüphe etmeyin”

Faisal Latif adındaki Müslüman, Peygamber Efendimiz’in (sav) kabrinin bulunduğu Mescid-i Nebevi’de ettiği duanın anında nasıl kabul olduğunu gözyaşları içinde şu ifadelerle anlattı:

“Bunu sadece hatırlamak istediğim için çekiyorum. Peygamberimiz (S.A.V) hemen burada. 2 rekat namaz kıldım ve secdede; "Ya Rab, Akşama kadar burada kalmama izin ver" diye dua ettim. Kalkıp gidiyordum. Burada bana daha önce "Kalk ve burayı terk et" diyen aynı görevli... Allah-u Ekber (Ağlıyor)... Diğer arkadaşına şunları söyledi: "Söyle ona orada oturup akşam namazını burada kılsın."  Ben daha şimdi Allah'tan akşam namazını burada kılmama izin vermesi için dua etmiştim. Allah en büyüktür. Dualarınızdan bir an bile şüphe etmeyin.”

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar