BIST9.079,97%3,10
USD32.4322%0.27
EURO35,0133%-0.01
ALTIN2.326,34%0.26
Dünya

ABD şokta! Özgürlük partisine silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

ABD’de Afrika asıllı ABD’lilerin özgürlüklerine kavuşmasının kutlandığı sokak partisine yönelik düzenlenen silahlı saldırı sonucu bir kişi öldü, biri polis üç kişi de yaralandı.

Abone OlGoogle News
20 Haziran 2022 13:52

ABD’de sokak partisi sırasında düzenlenen silahlı saldırıda 15 yaşındaki bir genç hayatını kaybederken, biri polis 3 kişi yaralandı.

ABD’nin başkenti Washington, D.C.’de Afrika asıllı ABD’lilerin özgürlüklerine kavuşmasının kutlandığı Juneteenth çerçevesinde düzenlenen sokak partisinde silahlı saldırı meydana geldi. Saldırı öncesi bilinmeyen bir nedenle kargaşa yaşanması üzerine onlarca polis memurunun olay yerine geldiği ve sonrasında silah seslerinin duyulduğu öğrenildi. Saldırı nedeniyle panikleyen kalabalık etrafa kaçışırken büyük bir kaos yaşandı.

15 yaşındaki genç öldü, 3 polis yaralandı

Polis şefi Robert Contee olaya ilişkin yaptığı açıklamada, saldırıda 15 yaşındaki bir gencin hayatını kaybettiğini, biri polis 3 kişinin yaralandığını söyledi. Olayın ardından polis ekiplerinin bölgeyi güvenlik kordonuna aldığını ifade eden Contee, saldırıda herhangi bir kişinin hedef alınıp alınmadığının henüz bilinmediğini kaydetti.

Yaralılar hastaneye kaldırılırken durumlarının stabil olduğu öğrenildi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar