BIST9.645,02%-0,50
USD32.5505%-0.01
EURO34,8813%0.05
ALTIN2.429,70%-0.02
Dünya

Şoke eden olay! Cenazesinde dirildi, kaldırıldığı hastanede öldü

Güney Amerika ülkesi Peru’da geçirdiği kaza sonucu öldüğü gerekçesiyle cenazesi düzenlenen kadının tabuttayken yaşadığı belirlendi. Hastaneye kaldırılıp yaşam destek ünitesine bağlanan kadın hayatını kaybetti.

Abone OlGoogle News
04 Mayıs 2022 14:40

Peru'da trafik kazası geçirip hayatını kaybeden kadın, cenazesinde dirildi. Tabuttan ses gelmesi üzerine yaşadığı fark edilen kadın apar topar hastaneye kaldırıldı. Yaşam destek ünitesine bağlanan kadın daha sonra hayatını kaybetti.

Peru'da yaşayan Rosa Isabel Cespedes Callaca, Lambayeque kentinde kayınbiraderi ile birlikte bir kaza yaptı.

Kazanın ardından hem kendisinin hem de kayınbiraderinin öldüğü ilan edildi. Kazada ayrıca 3 yeğeni de ağır yaralandı. İki gün önce cenaze için toplanan kalabalık tabuttan sesler gelince neye uğradığını şaşırdı.

 

Yaşadığını fark ettiler

Tabutu açan aile Callaca'nın yaşadığı fark etti. Aile tabutla birlikte genç kadını hastaneye yetiştirdi. Callaca şu anda yaşam destek ünitesine bağlı olarak hayat mücadelesi verdi. Ancak maalesef birkaç saat sonra hayatını kaybetti.

“Tabuttan sesler geldi”

Bir mezarlık görevlisi yaşananları, "Tabutu omuzlayanlar bir ses duydu. Tabutu açınca Callaca'nın gözlerinin açık olduğunu ve terlediğini fark ettik. Hemen ofise yönelip yetkilileri aradı" sözleriyle anlattı.

 

Nasıl ‘ölü’ ilan edildi?

Yaşanan acı olayın üstüne akrabaları bir kez daha yıkıldı. Aile şimdi Callaca'nın ilk başta nasıl 'ölü' ilan edildiğini anlamaya çalışıyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Teyzesi Callaca'nın yaşadığını söyleyerek, "Elimizde tabutu itip dokunduğu videolar var" sözlerine yer verdi. Akrabalar, Callaca'nın kaza sonrası komaya girdiğini ve doktorların bu nedenle onun ölü olduğunu düşündüğünü düşünüyor. Ekipler olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar