BIST9.544,93%-1,39
USD32.4888%0.18
EURO34,5877%0.36
ALTIN2.473,30%-0.40
Dünya

Simpsonlar’ın bir kehaneti daha gündem yarattı! Tom Hanks detayı 2007 yılındaki bölümü anımsattı

ABD Başkanı Joe Biden'ın görevdeki ilk yılı, Tom Hanks'in yer aldığı bir reklam yayınlanarak kutlandı. Sevilen oyuncunun reklam filmindeki rolü, Simpsonlar’ın 2007 yılında yayınlanan bir bölümünü akıllara getirdi. Sosyal medya kullanıcılarının dikkat geçtiği detay sayesinde Simpsonslar’ın bir kehanetinin daha gerçekleştiği iddia edildi.

Abone OlGoogle News
21 Ocak 2022 18:23

ABD Başkanı Joe Biden'ın başkanlık açılış komitesi, Akademi Ödüllü Tom Hanks'in yer aldığı bir reklam yayınlayarak görevdeki ilk yılını kutladı. Yapılan açılış komitesi açıklamasında Biden’in başkanlığının ilk yılında “Amerikan halkının gücünü ve azmini kutlamanın” önemli olduğunu hissettiği vurgusu yapıldı. Reklamda Tom Hanks’ın yer alması ise Simpsonlar’ın 2007 çıkışlı bir bölümünü hatırlattı.

SOSYAL MEDYADA DİKKAT ÇEKTİ

Simpsonlar’ın 2007 yılında yayınlanan bir bölümünde ABD yönetimi ile Hanks’in arasındaki işbirliğini anlatan kısa bir kesite yer verilmişti. Bağlantıyı ilk olarak Venezuelalı Twitter kullanıcısı @kalebprime tespit etti. Paylaşım 200 binden fazla beğeni aldı.

Filmin ilgili sahnesinde Tom Hanks bir kamu spotunda, "Selam, ben Tom Hanks. ABD yönetimi tüm güvenilirliğini kaybetti, o yüzden benimkinden biraz ödünç alıyorlar" diyordu.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar