BIST9.079,97%3,10
USD32.3337%0.13
EURO35,0635%-0.02
ALTIN2.307,41%1.31
Aktüel

Cengiz Kurtoğlu kendini savundu: Bana tuzak kuruyorlar

İş insanı Mustafa Can'a bıçakla saldırdığı iddia edilen Cengiz Kurtoğlu, şahsın sanatçı dostlarına hakaret ettiğini öne sürerek, "Çirkin sözlere tepki gösterdim. Sadece tartışma yaşandı, olayın bıçaklı saldırı gibi gösterilmesi garip" dedi.

Abone OlGoogle News
26 Kasım 2021 09:56

Ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu'nun tartışma yaşadığı iş insanı Mustafa Can'a bıçakla saldırdığı iddia edilmişti.

Tartışma sonrası güçlükle sakinleştirilen ünlü sanatçı polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, yaşanan olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansımıştı.

"BANA TUZAK KURUYORLAR"

Yaşananlar sonrası ilk kez konuşan Kurtoğlu, "Ben de herkes gibi kendine ait değer yargıları olan bir insanım. Eş, aile, dost gibi konularda oldukça hassasım. Sevdiklerime karşı haksız bir söylemi asla kabul edemezdim, sadece buna tepki gösterdim" dedi.

Kurtoğlu, partide Mustafa Can isimli şahsın başta Orhan Gencebay olmak üzere bazı sanatçı dostları için küfürlü ifadeler kullandığını öne sürerek, "Fiziksel hiçbir hareket olmamasına rağmen o şahsın karakola gitmesi şaşırtıcı. Bıçaklama haberlerini ise kasıtlı buluyorum. Bana tuzak kuruyorlar. Birileri de bu işi yapanların ekmeğine yağ sürüyor. Bunca yıllık sanat hayatımda hiçbir kusurlu hareketim olmadı, bundan sonra da olmaz" diye konuştu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar