BIST9.548,09%-1,36
USD32.5141%0.14
EURO34,5660%0.06
ALTIN2.492,16%0.23
Aktüel

Çin’e koronavirüs davası açan avukattan acı haber

Geçen yıl koronavirüsü yaymakla suçladığı Çin'e karşı tazminat davası açan Ankara Barosu avukatlarından Melih Akkurt, Kovid-19 tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Abone OlGoogle News
22 Kasım 2021 17:27

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hakkında Dünya Sağlık Örgütü'nü (DSÖ) doğru bilgilendirmediği gerekçesiyle Çin'e dava açan Ankara Barosu avukatlarından Melih Akkurt, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ateş ve nefes darlığı şikayetiyle Ankara Keçiören Sanatoryum Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Akkurt, yaklaşık bir haftadır süren tedaviye rağmen kurtarılamadı. Akkurt'un cenazesi, Kızılcahamam Beşkonak Mahallesi'ndeki mezarlığa defnedildi.

Çin’e koronavirüs davası açmıştı

Öte yandan Akkurt, geçen yıl koronavirüsü yaymakla suçladığı Çin'e karşı tazminat davası açmıştı. Dilekçesinde salgının ortaya çıktığı anda Çin'in dünyayı doğru bilgilendirmediğini ve gerekli verileri DSÖ ile paylaşmadığını öne süren Akkurt, Çin'in hastalığın yayılması konusunda ihmallerinin olduğunu savunmuştu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar