BIST9.787,48%0,67
USD32.4987%-0.21
EURO34,9458%0.27
ALTIN2.428,46%0.22
Aktüel

Müge Anlı'da akılalmaz olay: Önce tükürdü, bağlanınca şiir okudu

Müge Anlı, torunlarına bakmasına kızıp suratına tükürdüğü için tartıştığı 41 yıllık eşini terk eden 65 yaşındaki Necla Mutlu'ya ulaştı. Mutlu, kocasına geri dönmek istemediğini, benzini biten bir araç misali tükendiğini söyledi.

Abone OlGoogle News
13 Ekim 2021 17:26

Osmaniye'de yaşayan evli ve iki çocuk annesi Necla Mutlu (65), 30 Eylül'de evden valizini ve 27 bin lira para ile 10 bin lira değerindeki altınları alarak ortadan kayboldu.

ŞİİR OKUYARAK GÖNLÜNÜ ALMAYA ÇALIŞTI

Günlerdir haber alamadığı 41 yıllık eşini bulmak için Müge Anlı'ya başvuran emekli polis memuru Mehmet Mutlu, eşine geri dönmesi için çağrıda bulunmuştu.

Çağrısı karşılıksız kalmayan Mehmet Mutlu'ya güzel haberi Müge Anlı, dakikalar içerisinde vermiş; torunlarına baktığı için kızıp yüzüne tükürdüğü karısının sığınma evinde olduğunu söylemişti.

"BENZİNİ BİTEN ARABA GİBİYİM"

Anlı, dakikalar içerisinde bulduğu Necla Mutlu'yu bugünkü programında canlı yayına telefonla konuk etti.

Normalde yufka yürekli biri olduğunu söylediği eşinin kendisini iki kez aldattığını, öfke kontrolünün olmadığını belirten Necla Mutlu,"Bu kaçıncı özrün? Sen 41 yıldır aynısın. Benzini biten araba gibiyim... Arabanın benzini bitti; ben de bittim. Öfkene hakim olamıyorsun. Kim ne yapsa beni suçluyorsun. Dönmeyeceğim" dedi.

Eşinin sesini günler sonra duyan emekli polis memuru Mehmet Mutlu, özür dileyip karısına yeniden eve dönmesi için çağrıda bulundu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar