BIST9.104,84%0,27
USD32.3867%0.13
EURO35,0475%0.09
ALTIN2.326,39%0.26
Aktüel

Kardeşini kaybeden Alişan'ı kahreden ikinci ölüm haberi

Geçtiğimiz hafta kardeşi Selçuk Tektaş’ı koronavirüs nedeniyle kaybeden Alişan, bir acı haber daha aldı.

Abone OlGoogle News
29 Temmuz 2021 18:53

Selçuk Tektaş koronavirüse yakalanmış ve bir ay yoğun bakımda kalmıştı. Tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Tektaş, 21 Temmuz'da Teşvikiye Camii’nde kılınan namazın ardından Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verilmişti.

aynı zamanda menajeri olan kardeşi Selçuk Tektaş'ın hayatını kaybetmesi ile tarifsiz bir acı yaşayan Alişan, şimdi de kuzenini kaybetti.

Bir hafta içinde ikinci kez ölüm şoku ile karşılaşan ünlü şarkıcının kuzeni Ozan Ebcin, banyoda düşerek kafasını çarptı. Ebcin, hemen hastaneye kaldırıldı.

Geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitiren Ozan Ebcin, en son geçtiğimiz hafta 38 yaşındaki kuzeni Selçuk Tektaş'ın cenazesine katılmıştı.

KARDEŞİNİN MEVLİDİNDE EZANI KENDİSİ OKUDU 

Önceki gün kardeşi Selçuk Tektaş için Nişantaşı'ndaki Teşvikiye Camii'nde mevlit okutan Alişan, mevlit öncesinde akşam ezanını kendisi okumuştu.

Mevlide Alişan'ın yanı sıra hayatını kaybeden Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş, babası Mehmet Tektaş , annesi Suzan Tektaş, türkücü Ceylan, oyuncu Saruhan Hünal, sunucu Özlem Yıldız ile yakınları ve sevenleri katılmıştı.

DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM 

Alişan, kardeşinin ölümünün 7'nci gününde, birlikte oldukları bir kareyi paylaşarak duygusal bir not eklemişti: Bugün 7'nci gün. Ve sen benim kalbimde bir ömür kalacaksın kardeşim...

O kadar dua aldın ki herkesten ve almaya devam ediyorsun ki, eminim Allah’ım seni en güzel yerde misafir ediyordur. Hep bu gülümsemenle kalacaksın aklımda. Allah’ım senin mekanını cennet eylesin inşallah...

"Seni çok seviyorum canım kardeşim. "Başlayacağım bir yerden ama ne zaman nasıl başlayacağım bilmiyorum. Hepimiz hep sen varsın gibi bir yerden başlayacağız tekrar...Hiç gitmemişsin gibi."

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar