BIST9.079,97%3,10
USD32.366%0.07
EURO34,9457%-0.20
ALTIN2.325,87%0.24
Aktüel

HÜDA PAR Genel Başkanvekili şehid kabirlerini ziyaret etti

Bayram namazını merkez Kayapınar ilçesinde bulunan İmam Şafii Camii’inde eda eden HÜDA PAR Genel Başkanvekili İshak Sağlam ve beraberindeki heyet, PKK tarafından katledilen şehidlerin kabirlerini ziyaret etti.

Abone OlGoogle News
20 Temmuz 2021 15:20

HÜDA PAR Genel Başkanvekili İshak Sağlam, bayram namazını merkez Kayapınar ilçesinde bulunan İmam Şafii Camii’inde eda etti. Namazdan sonra camii avlusunda toplanan vatandaşların Kurban Bayramını tebrik eden Sağlam, çocuklarla da yakından ilgilenerek şeker ikramında bulundu.

Sağlam ve beraberindeki heyet, buradan 6-8 Ekim 2014'teki saldırılarda vahşice katledilen Şehid Yasin Börü ve arkadaşlarının anma programına katılmak üzere merkez Bağlar ilçesinde bulunan Yeniköy Mezarlığına geçti.

Şehidlerin kabirlerini tek tek ziyaret ederek ruhlarına Fatiha okuyan Sağlam, şehidlerin aileleri ve yakınlarıyla da bayramlaştı. Sağlam, daha sonra siyonistlerin Mavi Marmara Gemisi'ne yaptığı saldırıda katledilen edilen Şehid Ali Haydar Bengi’nin kabrini de ziyaret ederek dua etti.

Son olarak merkez Bağlar ilçesindeki Ali Pınar Mezarlığı'na geçen Sağlam, PKK tarafından 1990’lı yıllarda katledilen şehidlerin kabirlerini tek tek ziyaret ederek ruhlarına Fatiha okudu.

Ziyaretlerde Sağlam’a, parti yetkilileri başta olmak üzere Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, Kayapınar ve Yenişehir ilçe başkanları da eşlik etti.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar