BIST9.722,09%0,80
USD32.5726%0.02
EURO34,9060%0.15
ALTIN2.425,78%0.11
Aktüel

İş yeri sahibi deprem oldu sandı ama gerçek başka çıktı

Kocaeli'de zücaciye mağazasına giren 1 buçuk metrelik yılan, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Korku dolu anlar yaşayan iş yeri sahibi ise "Tabakları, tavaları salladı. Deprem oluyor zannettim ama baktım yılan girmiş, çok korktum" dedi.

Abone OlGoogle News
19 Temmuz 2021 15:14

Başiskele ilçesine bağlı Vezirçiftliği Mahallesi’ndeki bir zücaciye mağazasında meydana gelen olay şöyle gelişti:

İş yeri sahibi Yaşar Duman dükkanında oturduğu sırada tabakların ve tavaların sallandığını fark etti. Deprem olduğunu düşünerek paniğe kapılan Duman, daha sonra sesin geldiği alanda yılan olduğunu gördü.Korkuyla dışarıya çıkan Yaşar Duman’ın üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Mağazaya giren ekipler, kullandıkları özel ekipmanlarla yılanı yakaladı. Yakalanan yılan, daha sonra dükkandan 300 metre uzaklıkta bulunan yeşil alana salındı.

Dükkanda olduğu sırada yılanı fark ettiğini anlatan Yaşar Duman, “Deprem oluyor zannettim ama baktım ki yılan girmiş. İtfaiye ekipleri yılanı çıkardı, çok korktum. Yılanı doğaya saldılar, o yerini buldu. Karnı acıkmıştır veya susamıştır belki bu yüzden dükkana girmiştir. Tabakları, tavayı salladı. 1 buçuk metre boyundaydı” dedi. (İHA) 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar