BIST9.722,09%0,80
USD32.5487%-0.06
EURO34,8610%0.02
ALTIN2.423,76%0.02
Aktüel

Ziyaretleriyle hayran kaldılar! Alman medyasından Payitaht Abdülhamid dizisine övgü

Alman medya kuruluşu Deutsche Welle (DW), TRT 1’de ekranlara gelen "Payitaht Abdülhamid" dizisinin setini ziyaret ederek dizi oyuncularıyla röportaj yaptı.

Abone OlGoogle News
04 Mayıs 2021 14:25

Almanya'nın uluslararası medya kuruluşu Deutsche Welle (DW), İzmit Seka Film Platoları'nda çekimleri süren "Payitaht Abdülhamid" dizisinin oyuncuları Bülent İnal ve Vildan Atasever ile röportaj gerçekleştirdi.

Set ziyaretinde oyuncularla söyleşi

TRT'den yapılan açıklamaya göre, DW ekibi, TRT 1'in 5 sezondur yayınlanan dönem dizisi Payitaht Abdülhamid'in setini ziyaret etti.

DW muhabiri Julia Hahn, dizide 2. Abdülhamid'i oynayan Bülent İnal ve Saliha Sultan karakterini oynayan Vildan Atasever ile tarihi dramaların dünyadaki popülaritesi üzerine söyleşi yaptı.

Diziye övgü yağdırdılar

Açıklamada görüşlerine yer verilen Hahn, yabancı birçok basında dizinin haberlerine rastladıklarını aktararak, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Büyük bir prodüksiyon yapıyorsunuz. Başarılı haberlerinizden ve şimdi başrol oyuncularınızla yaptığımız röportajlardan yola çıkarak, tarihi dizilerin yurt dışında neden bu kadar popülaritesinin oluştuğunu Deutsche Welle ekibi olarak, DW Kültür ve Sanat sayfalarında İngilizce, Almanca, İspanyolca, Arapça ve daha birçok dilde ve dünyanın birçok ülkesindeki platformlarımızda yayınlamak üzere bir dosya hazırlayarak anlatacağız. Bu pandemi döneminde, tüm kurallara uyularak gerçekleştirdiğimiz röportajımız ve misafirperverliğiniz için çok teşekkür ederiz."

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar