BIST9.722,09%0,80
USD32.5482%-0.06
EURO34,9286%0.22
ALTIN2.423,88%0.03
Aktüel

Psikiyatri hastası balkondan sarkarken 3. kattan düştü!

Konya’da psikiyatri hastası 20 yaşındaki Hatice Y., 3. kattaki evlerinin balkonundan sarkarken aşağıya düştü. Vücudunda oluşan kırıklar nedeniyle canının çok yandığını söyleyerek gözyaşı döken Hatice Y.’ye anne Makbule Y. destek verdi. Kızını acılar içerisinde gören anne kızının saçını okşayıp, ‘Geçecek kızım merak etme ben yanındayım’ diyerek teselli etti.

Abone OlGoogle News
20 Nisan 2021 10:20

Sabah gazetesinden Tolga Yanık'ın haberirne göre, Konya merkez Karatay ilçesi Hacı Yusuf Mescit Mahallesinde bulunan bir sitede saat 08.00 sıralarında psikiyatri hastası olan Hatice Y, 3. kattaki dairelerinin balkonuna çıkarak kendisini aşağıya sarkıttı. Bunu gören aile üyeleri durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Hatice Y. bir süre sonra daha fazla tutunamayarak aşağıya düştü.

Toprak zemine düşen genç kızın vücudunda kırıklar oluştu. Acıya dayanamayan genç kız, 'Her yerim acıyor. Ne olur hemen hastaneye götürün. Anne sende benimle gel' diye gözyaşı döktü. Acılı anne Makbule Y.de kızının saçını okşayarak, 'Geçecek kızım merak etme ben yanındayım' diyerek kızını teselli etmeye çalıştı. Hatice Y., ambulansla Konya Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Soruşturma sürüyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar