BIST9.098,16%0,20
USD32.374%0.09
EURO35,0000%-0.05
ALTIN2.326,02%0.24
Aktüel

İlahi besteliyor, 100'ün üzerinde eseri var!

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde bir inşaatta işçi olarak çalışan Necmettin Doğru çalışırken yaptıklarıyla herkesi kendine hayran bıraktı.

Abone OlGoogle News
04 Mart 2021 12:56

Sakarya'nın Kaynarca ilçesi Kulaklı Mahallesi’nde yaşayan inşaat ustası Necmettin Doğru, çalışırken ilahiler besteliyor. İnşaatta çalışırken aklına gelen sözleri çimento kağıtlarına yazan ve daha sonra okuyan Necmettin Doğru’nun sosyal medyada paylaştığı videoları beğeni gördü. İlk ilahisini oğlunun okul arkadaşı olan ve 11 Şubat 2017’de Suriye El-Bab’ta şehit olan Ömer Akkuş için yapılan caminin inşaatında çalışırken yazdığını belirten Necmettin Doğru, 100’ün üzerinde eseri olduğunu söyledi.

100'ün üzerinde eseri var

Okuduğu ilahilerin sosyal medyada beğenildiğini belirten Necmettin Doğru, "İlahiler yazıyorum. İlahi sanatçısı kardeşlerimize de eserler verdik. 100’ün üzerinde eser verdik, yazdık. Her zaman yanımızda kağıt bulunmuyor. Ben de inşaattayken hemen çimento kağıtlarını yırtarak onun üzerine yazıyorum. Eve gidince de yazdıklarımı temize çekiyorum. Bu şekilde doğal olarak çalışıyoruz, eserler yazıyoruz" dedi.

İnşaatta ilham geliyor

İnşaatta ilham geldiğini ifade eden Doğru, "Genelde ben eserlerimi inşaatta çalışırken yazıyorum. Çünkü burada ilham geliyor. Bunları yazıp besteliyorum. Bazılarını da çalışırken söylüyorum. Eserlerim noterden tasdiklidir. Bu şekilde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz" diye konuştu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar