BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Aktüel

Bir babanın çığlığı: Kızım kaçırıldı lütfen bulun

Suriye'deki iç savaştan kaçarak Türkiye’ye geçtikten sonra Antalya Manavgat’a yerleşen Mustafa Haffar’ın (42) kızı R. Haffar (16) aile bütçesine katkıda bulunmak amacıyla bir işyerinde günlük 40 lira yevmiyeyle çalışmaya başladı.

Abone OlGoogle News
04 Mart 2021 10:23

İddiaya göre, pazartesi akşamı R. Haffar’ın çalıştığı işyerinin sahibi, İstanbul'da çalışan bir arkadaşıyla gelerek kızı evlenmek amacıyla ailesinden istedi. Baba Haffar, kızının yaşının küçük olduğunu söyledi, yine de çevresine danışmak için süre istedi. Salı günü sabah işe giden kızı, akşam eve gelmeyince işyeri sahibini arayarak kızının nerede olduğunu sordu.

İşyeri sahibi de kızın önceki gece kendisini isteyen arkadaşıyla İstanbul'a gittiğini söyledi. Mustafa Haffar, evinin yanına gelen kızının patronu ile tartıştı. Patron, babayı tehdit ederek, “İstediğin yere şikâyet et” dedi. Mustafa Haffar da önceki gece Emniyet’e giderek kızının kaçırıldığını belirtip şikâyetçi oldu. Gazetecilere açıklama yapan Mustafa Haffar, “Kızımın patronu boğazıma sarılarak tehdit etti. Yetkililerden, hayatından endişe ettiğim kızımın bulunmasını istiyorum” dedi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar