BIST9.676,87%0,33
USD32.5015%-0.15
EURO34,7863%-0.22
ALTIN2.419,37%-0.44
Aktüel

Polis memurunu şehit etmişti! Cansız bedeni bulundu

İstanbul’da geçtiğimiz yıl polis memuru Erkan Gökteke’nin şehit edildiği olaya karışan suçlunun, yine 2020 yılında işlediği bir suç nedeniyle girdiği cezaevinde intihar ettiği öğrenildi.

Abone OlGoogle News
20 Şubat 2021 17:48

2020 yılında İstanbul Bağcılar’da polis memuru Erkan Gökteke’nin şehit edildiği bir polis memurunun yaralandığı olaya karışan Kadir A. başka bir suç daha işleyince tutuklanarak cezaevine gönderildi. Maltepe Cezaevi’ne götürülen Kadir A.’nın cezaevinde kendini asarak intihar ettiği belirtildi.

Polis memurları failleri takibe almışlardı

İstanbul Bağcılar'da geçtiğimiz yılın Temmuz ayında polis memurları Yunus Naçar ve Erkan Gökteke, sanıklar Serdar Balta ile Kadir A.'yı yakın zamanda gerçekleşen bir yaralama olayının failleri olabilecekleri şüphesiyle takip etmişti.

 

Belindeki tabancayı çıkarıp kurşun yağdırdı

Araçla Serdar Balta'nın yanına gelen polis memurları, araçtan indikleri sırada polis olduklarını söylemişler, bu sırada Serdar Balta belinde taşıdığı tabancayı çıkarıp görevli polis memurlarına ateş açmıştı.

Bir polis şehit, bir memur yaralı

Alçak saldırı sonrası polis memurlarından Yunus Nacar yaralanırken Erkan Gökteke ise şehit olmuştu. Polis memuru Erkan Gökteke'nin şehit edildiği bir polisin de yaralandığı olayla ilgili yargılanan şüphelilerden yaşı küçük olan Kadir A. mahkemenin kararının ardından tahliye edilmişti.

 

Cezaevinde kendini astı

Kadir A.'nın tahliyesinin ardından 2020 yılında başka bir silahlı yaralama olayına karıştığı öğrenildi. Olayın ortaya çıkmasının ardından bu hafta içi tekrar tutuklanan Kadir A.'nın götürüldüğü Maltepe Çocuk Cezaevi'nde kendini asarak intihar ettiği belirtildi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar