BIST9.803,37%0,84
USD32.5134%-0.17
EURO34,9453%0.26
ALTIN2.435,72%0.52
Aktüel

Kahreden haber geldi! Müge Anlı gözyaşlarına boğuldu: Bu sefer benim annem

Müge Anlı'da aranan ve 42 gündür haber alınamayan Arzu Aygün'den ölüm haberi geldi. Arzu Aygün'ün kızının mesajını okuyan Müge Anlı ise, “Yine bir kadın cinayeti ama bu sefer benim annem” sözlerini görünce gözyaşlarına hakim olamadı.

Abone OlGoogle News
28 Ocak 2021 15:36

Müge Anlı'da Arzu Aygün cinayetiyle ilgili son dakika bilgiler verildi. Müge Anlı, Arzu Aygün'ün kızının mesajını okurken gözyaşlarına hakim olamadı.

Müge Anlı'da aranan Arzu Aygün'den kahreden haber geldi.

Korkunç cinayeti itiraf etti

Samsun'un Atakum ilçesinde 42 gündür haber alınamayan Arzu Aygün'ün ölüm haberi herkesi sarstı. Arzu Aygün'ün gözaltına alınan sevgilisi Muharrem Coşkun, Aygün'ü öldürdüğünü itiraf etti. Muharrem Coşkun, ifadesinde Arzu Aygün'ü tabanca ile vurarak öldürdüğünü ve cesedinin Kozluk Mahallesi'nde olduğunu söyledi.

Müge Anlı’nın programına bağlanan Muharrem Coşkun önceki ifadesinde "En son Atakum'da görüştük sonra bir daha görmedim. Telefonunu ve bir flash bellek verip yanımda ayrıldı" demişti.

Müge Anlı gözyaşlarına boğuldu

Bu sabah Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan Arzu Aygün'ün kızı Nazlı Sema'nın sözleri ekran başındakileri duygulandırdı. Müge Anlı, Nazlı Sema'nın sosyal medya hesabından paylaştığı "Yine bir kadın cinayeti ama bu sefer benim annem" sözlerini görünce gözyaşlarını tutamadı.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar