BIST9.645,02%-0,50
USD32.56%0.12
EURO34,8664%0.65
ALTIN2.435,12%0.09
Aktüel

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, canlı yayında koronavirüs aşısı oldu

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sona eren Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı sonrası koronavirüs aşısı oldu.

Abone OlGoogle News
13 Ocak 2021 19:10

Sağlık Bakanlığı, Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı sonrası Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı olacağını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı sonrası kısa bir basın açıklaması yapacaktır. Açıklamanın ardından Sağlık Bakanı ve Bilim Kurulu Üyelerine, Ankara Şehir Hastanesinde ilk doz COVID-19 aşıları yapılacaktır.” ifadeleri kullanıldı.

"Birazdan huzurlarınızda ilk aşıyı olacağız"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sona eren Koronavirüs bilim Kurulu toplantısı sonrası kısa bir açıklamada bulundu. Bakan Koca, “Birazdan huzurlarınızda ilk aşıyı olacağız. Devlet büyükleri de aşı olacak. Güvenlik testleri tamamlandı, aşı yeterince güvenli. Yarından itibaren sağlık çalışanlarında aşılanmaya başlanacak.” dedi.

Öte yandan Bakan Koca, açıklamalarından ardından kısa bir hazırlık sonrası canlı yayında koronavirüs aşısı oldu. Bakan Koca'nın ardından ise Bilim Kurulu üyeleri de sırayla aşı yaptırdı.

  

Bakan Koca’dan aşı sonrası ilk sözler

Ben öncelikle bu aşılama çalışmasının, programının milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Daha önce de tünelin ucunda ışık göründü demiştim hatırlarsanız.

Bugün de öyle bir gün. Aşının dünyada başlamasıyla birlikte bu ışığı görmüştük. Önümüzdeki günlerin aydınlık olacağına inanıyorum. Milletimize, memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Ve herkesin de mutlak aşı olması gerektiğinin altını çizmek istiyorum.

Çünkü bu hastalıktan korunmanın en önemli yollarından birisi aşı. Normal eski hayatımıza dönmek için aşıyı mutlaka yaptırmamız gerekiyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar